Market Pass: Αύριο Δευτέρα οι πληρωμές μετά το αλαλούμ


Αύριο, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, θα ξεκινήσουν και πάλι οι πληρωμές του Market Pass 2, μετά το αλαλούμ που καταγράφηκε την Παρασκευή.
Λίγες ώρες υπομονή, έως και αύριο, Δευτέρα, θα πρέπει να κάνουν ακόμη όσοι δικαιούχοι του Market Pass 2 δεν έχουν δει ακόμη χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους ή στην άυλη κάρτα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε ανακοινωθεί επίσημα στον «οδηγό» του προγράμματος, «για όσους δικαιούχους διαθέτουν αυτεπάγγελτα υποβληθείσα αίτηση και για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με μέθοδο καταβολής την έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση στην ψηφιακή χρεωστική κάρτα έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023».

Αντίστοιχα, όσον αφορά το χρονοδιάγραμμα για τις καταθέσεις της ενίσχυσης Market Pass 2 σε τραπεζικούς λογαριασμούς αναφέρεται ότι «για όσους δικαιούχους διαθέτουν αυτεπάγγελτα υποβληθείσα αίτηση και για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με μέθοδο καταβολής την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό έως και την 25η Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα προς πληρωμή έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023».

Ενώ λοιπόν όλοι οι δικαιούχοι, παλιοί και νέοι, περίμεναν την ¨Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου να δουν τα χρήματα, τελικά επικράτησε αλαλούμ. Δεκάδες τηλέφωνα αναγνωστών έγιναν στο Dnews, που ανέφεραν ότι δεν είχαν δει την καταβολή του επιδόματος. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η πληρωμή θα γίνει έως αύριο (Δευτέρα) το απόγευμα.

Το δεύτερο κύμα πληρωμών
Να σημειωθεί ότι για όσους υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης με έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας ή αίτηση ενίσχυσης με μέθοδο καταβολής την πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό μετά την 25η Σεπτεμβρίου 2023 και έως την 31η Οκτωβρίου, η ενίσχυση των μηνών Αυγούστου, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2023 αποστέλλεται στο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα για πίστωση έως την 5η Νοεμβρίου 2023.dnews.gr



0Shares

Το άρθρο Market Pass: Αύριο Δευτέρα οι πληρωμές μετά το αλαλούμ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.