Μεσολόγγι: Τρεις μέρες δούλευε στο κρεοπωλείο η γυναίκα που διαμελίστηκε -Οι πρώτες εκτιμήσεις για το δυστύχημα


Θλίψη επικρατεί στο Μεσολόγγι, και όχι μόνο, με τον θάνατο της 50χρονης γυναίκας από την Αλβανία που διαμελίστηκε από κρεατομηχανή όταν πήγε να την καθαρίσει.
Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το εργατικό δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες ενώ ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου συνελήφθη για παράβαση της εργατικής νομοθεσίας και ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική όπου για δύο ώρες προσπάθησε να την απεγκλωβίσει από το μηχάνημα.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δούλευε μόλις τρεις μέρες στο κρεοπωλείο, ενώ όλα εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια της 17χρονης κόρης της.

Η κοπέλα βγήκε στον δρόμο ζητώντας βοήθεια και στο σημείο συγκεντρώθηκαν γείτονες που δεν κατάφεραν να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα.

Σε κατάσταση σοκ η κόρη της
Η κόρη της υπέστη σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με νευρικό κλονισμό, ενώ πήρε εξιτήριο το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο aixmi news, η αστυνομία πήρε το υλικό των καμερών προκειμένου να εξετάσεις τις συνθήκες του δυστυχήματος, ενώ το κατάστημα σφραγίστηκε για να εξεταστεί η κρεατομηχανή και από πραγματογνώμονα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν επρόκειτο για μια μηχανή του κιμά που βλέπουμε συνήθως στα κρεοπωλεία αλλά για μια μεγάλη κρεατομηχανή, με μεγάλο στόμιο για την επεξεργασία του κρέατος, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το δυστύχημα
Κάποιες πρώτες εκτιμήσεις λένε ότι εκεί που η γυναίκα ήταν σκυμμένη και καθάριζε την μηχανή, ενδεχομένως πατήθηκε κάποιο κουμπί και τέθηκε σε λειτουργία με αποτέλεσμα να της αρπάξει τα μαλλιά.

Εργαζόταν ως καθαρίστρια σε αρκετά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ΜεσολόγγI
.dnews.gr/



0Shares

Το άρθρο Μεσολόγγι: Τρεις μέρες δούλευε στο κρεοπωλείο η γυναίκα που διαμελίστηκε -Οι πρώτες εκτιμήσεις για το δυστύχημα εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.