Πραγματοποιήθηκε χθες η προεκλογική ομιλία του συνδυασμού “Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια” στην Τ.Κ. Παλαιομάνινας

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία χθες στην Τ.Κ. Παλαιομάνινας μια συγκέντρωση που έδωσε το σύνθημα νίκης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, με αρκετούς κατοίκους της Τ.Κ. κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια» κ. Αλέξανδρου Σάββα. Στο κάλεσμα του κ. Σάββα και του «Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια» ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι της Τ.Κ. Παλαιομάνινας, σε μια μοναδική σε παλμό συγκέντρωση.

Ο κ. Σάββας στην ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο της Δημοτικής Αρχής την τελευταία τετραετία και παρουσίασε το όραμά του και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του για την τετραετία 2024 – 2028.

«Είμαστε μια μεγάλη συμμαχία όλων των κοινωνικών δυνάμεων, που θα Προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Δήμο μας από το τέλμα και επιδιώκει την περαιτέρω πρόοδο της, με στόχους και σχέδιο. », ανέφερε ο κ. Σάββας και κάλεσε τους Ξηρομερίτες την Κυριακή 8 Οκτώβρη να αποφασίσουν για το μέλλον του Ξηρομέρου «Σας ζητώ να μας εμπιστευτείτε , για να συνεχίσουμε, αποφασιστικά, δυναμικά, κάνοντας τα καλύτερα για τον Δήμο μας».

Από το γραφείο Τύπου και επικοινωνίας.