Παναγιώτης Διαμάντης: Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε έναν μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύσουμε και να μην αδιαφορούμε

Αγαπητοί Συνδημότες,

Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε έναν μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύσουμε και να μην αδιαφορούμε. Οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον τόπο μας, όπως φροντίζουμε το σπίτι και την οικογένεια μας. Οι συντοπίτες μας είναι αξιόλογοι, ποιοτικοί, περήφανοι, αντιλαμβάνονται τις δύσκολες σημερινές συνθήκες και έχουν ανάγκη από Δήμαρχο με κύρος και εξωστρέφεια, να αναδεικνύει και να μην απαξιώνει το θεσμό, να εμπνέει εμπιστοσύνη και όραμα.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του κ. Αλέξανδρου Σάββα τον οποίον γνωρίζω ως έναν άνθρωπο αξιόλογο και σοβαρό πρώην Ανώτατο Δικαστικό γιατί μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη να συστρατευτώ μαζί του στην εκλογική μάχη της 8ης Οκτωβρίου. Τόσο το ύφος όσο και το ήθος και η αποφασιστικότητά του είναι αυτά που θεωρώ ότι αρμόζουν σε κάποιον που διεκδικεί ηγετικό ρόλο στον δοκιμαζόμενο Δήμο μας.

Τάσσομαι στο πλευρό του και ευελπιστώ με την εμπειρία και την εξειδικευμένη μόρφωση του πάνω στη Διοίκηση να αναδιοργανώσει ορθολογικά τις υπηρεσίες του Δήμου μας και να διαχειριστεί τους ανθρώπινους και φυσικούς πόρους με σύνεση και λογική. Με την συμμετοχή μου και την εκλογή μου θα μπορέσω να βοηθήσω τους συμπολίτες μου και τους ανθρώπους που αγαπώ για ένα καλύτερο αύριο.

Συμμετέχω ως υποψήφιος στην Δημοτική Κοινότητα Αστακού και να συνδράμω στην προσπάθεια του κ. Αλεξάνδρου Σάββα αλλά και όλων για έναν Δήμο που μας αξίζει και μας σέβεται. Γι’ αυτό Ζήτω την υποστήριξη σας.

Αξίζουμε – Δικαιούμαστε – Μπορούμε μια καλύτερη ζωή.

Παναγιώτης Διαμάντης