Κως: Νεκρή εντοπίστηκε η 27χρονη Αναστάζια

Το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης

Ασφυκτικό θάνατο δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την 27χρονη Αναστάζια, η σορός της οποία βρέθηκε χωρίς ρούχα, μέσα σε σακούλα, κάτω από ένα θάμνο στην περιοχή Αλυκές στην Κω. Η σορός της άτυχης κοπέλας είχε μώλωπες σε όλο της το σώμα καθώς και χτύπημα στο κεφάλι.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη είναι αν η 27χρονη Αναστάζια στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο θάνατός της προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου, ενώ φως στην υπόθεση θα πέσει αύριο Δευτέρα (19/06), οπότε και η σορός της κοπέλας θα μεταφερθεί στη Ρόδο για την ιατροδικαστική εξέταση.

Η 27χρονη Αναστάζια εντοπίστηκε νεκρή λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα από εθελόντρια που έπαιρνε μέρος στις έρευνες. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε τους αστυνομικούς και η περιοχή που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες αποκλείστηκε.

Το πτώμα εντοπίστηκε περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού και 500 μέτρα από το σημείο που βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο. Στην Κω έχουν φθάσει και άνδρες από τα εγκληματικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., και θα παραλάβουν το σεντόνι, καθώς πιστεύουν ότι είναι το πειστήριο που θα «μιλήσει» και θα δώσει τα περισσότερα στοιχεία.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι το σημείο είχε ελεγχθεί πριν λίγες μέρες από την Πολιτική Προστασία, στοιχείο που μπορεί να υποδεικνύει ότι η σορός της κοπέλα μπορεί να μεταφέρθηκε.

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ο 32χρονος με την κατηγορία της αρπαγής. Επίσης, στα εγκληματολογικά εργαστήρια θα παραδοθεί το κινητό του.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης

Φωτογραφίες: ethnos.gr