Αστακός: Πραγματοποιήθηκε ο 4ος λαϊκός αγώνας δρόμου στην μνήμη του Παντελή Καρασεβδά

Συνεχίστηκε και φέτος με επιτυχία ο 4ος αγώνας λαϊκού δρόμου που ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά. 

Ευχάριστη έκπληξη στην φετινή διοργάνωση η πολυπληθής ομάδα των μικρών παιδιών που έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου των 1000 μέτρων. Εξίσου ικανοποιητικός και ο αριθμός των δρομέων στον αγώνα των 5000 μέτρων

Μετά το τερματισμό των 5χλμ. ο Δήμος Ξηρομέρου απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών για την μεγάλη προσφορά του στο αναδειχθεί αλλά και να καθιερωθεί ως θεσμός η αθλητική αυτή δραστηριότητα, και οι σύλλογοι Γυναικών και Χοβολιωτών για την συνολική βοήθεια που προσφέρουν σε όλες τις διοργανώσεις

Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν στον Σύλλογο Αστακιωτών ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, στον σύλλογο γυναικών η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χριστίνα Πετά-Ταπραντζή και στον Σύλλογο Χοβολιωτών ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Πολύζος. 

Μετά το τέλος των ειδικών βραβεύσεων έγιναν οι απονομές στους τρεις πρώτους αθλητές των αγώνων δρόμου 1000μ αγοριών και κοριτσιών και αντίστοιχα στον αγώνα δρόμου των 5000μ ανδρών και γυναικών.
(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης