Αγρίνιο: Εγκαινιάστηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου εγκαινίασε το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά παρουσία αθλητικών συλλόγων και κατοίκων της περιοχής.


Πριν τη τελετή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία.

«Η σκέψη μας είναι κοντά στους συγγενείς των θυμάτων και τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.
Σήμερα, στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά παραδίδουμε ένα σύγχρονο γήπεδο που χαίρονται οι αθλητές, μικροί και μεγάλοι. Είμαστε χαρούμενοι γιατί εργαστήκαμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας. Καταφέραμε να εκσυγχρονίσουμε γήπεδα και αθλητικές υποδομές στο Αγρίνιο αλλά και τις Δημοτικές Ενότητες αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των συμπολιτών μας. Η συνεργασία μας με τη Διοίκηση και τα μέλη του Α.Ο. Ρηγανά

ήταν άμεση και καθοριστική. Ευχαριστώ τον Νεκτάριο Φαρμάκη γιατί με τη συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας υλοποιήθηκε ένα έργο σημαντικό για το Αγρίνιο και τους κατοίκους του Αγίου Ιωάννη Ρηγανά», δήλωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. ΡηγανάNίκοςΑμπλιανίτης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αγρινίου για τη συμβολή του στον αθλητισμό. Τιμητική πλακέτα για τον Νεκτάριο Φαρμάκη παρέλαβε η κ. Αμαλία Βούλγαρη ενώ τιμήθηκαν ακόμη ο πρώην διαιτητής Βασίλης Νικάκης, ο Κώστας Κωνσταντόπουλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιατωλικού και ο Παύλος Μπερμπερίδης για τη σύνθεση του ύμνου του ΑΟ Ρηγανά. Η Διοίκηση της ομάδας παρέλαβε το τρόπαιο του πρωταθλητή Β’ Κατηγορίας .
Παρόντες οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Ζαρκαβέλης, Κώστας Καλαντζής, Μίμης Σκορδόπουλος, Θύμιος Γρίβας, Βασίλης Φωτάκης και Κωνσταντίνος Ζώης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Μάκης Μπελεβώνης μαζί με μέλη της Διοίκησης.

Ακολούθησε φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Α.Ο. Ρηγανά και επίλεκτης ομάδας αφιερωμένο στον Αγώνα Κατά της Βίας στα γήπεδα.http//karvasaras.gr



0Shares

Το άρθρο Αγρίνιο: Εγκαινιάστηκε το γήπεδο ποδοσφαίρου στον Άγιο Ιωάννη Ρηγανά εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.