Χωματερή ακόμη και με μαλλιά προβάτων «ξεφύτρωσε» στον Βάρνακα

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν στο iAitoloakarnania.gr την ασυνείδητη πράξη συμπολιτών τους, καθώς και την αδιαφορία των τοπικών αρχών κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του χειμώνα και του κινδύνου τα υλικά αυτά να φτάσουν στον Μύτικα.

Κατά καιρούς έχουμε αναφερθεί στις απογοητευτικές και ανεπίτρεπτες εικόνες που επικρατούν κυρίως στις δυτικές περιοχές (Μύτικας, Κανδήλα, Βάρνακας) του Δήμου Ξηρομέρου όπου εναποθέτονται απορρίμματα κάθε λογής όπως στρώματα, ρούχα, μπετά, σωροί από κλαδιά, έπιπλα.

Το φαινόμενο μιας ακόμη μικρής χωματερής παρατηρείται αυτή τη φορά πριν το γεφύρι του Βάρνακα με πολίτες να στέλνουν σχετικό φωτογραφικό υλικό στο iAitoloakarnania.gr και παράλληλα μια κραυγή αγωνίας για τους κινδύνους αυτής της ασυνειδησίας και κραυγή απόγνωσης με την αδιαφορία των τοπικών αρχών με τα μπάζα να βρίσκονται στο σημείο πάνω από μια εβδομάδα και μέσα στο κατακαλόκαιρο.

Όπως μας αναφέρουν στο συνοδευτικό κείμενο της καταγγελίας: “Στο σημείο έχουν πετάξει κάθε λογής σκουπίδια, μπάζα αλλά και μαλλιά από πρόβατα. Όλα αυτά βρίσκονται σε μια τοποθεσία όπου με την πρώτη νεροποντή του χειμώνα θα φτάσουν στον Μύτικα και φαντάζεστε πόσο επικίνδυνο είναι αυτό!!!“.

πηγή: iaitoloakarnania.gr

Το άρθρο Χωματερή ακόμη και με μαλλιά προβάτων «ξεφύτρωσε» στον Βάρνακα εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – Xiromeropress.gr.