Αγρίνιο: Αύξηση στις τιμές του δημοτικού πάρκινγκ της πλατείας Δημάδη

Μία… δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου τους οδηγούς που θέλησαν να χρησιμοποιήσουν το υπόγειο Δημοτικό Πάρκινγκ στην πλατεία Δημάδη.

Όπως πληροφορείται το agrinionews.gr, τέθηκε σε ισχύ αύξηση της τάξης των 0.50 ευρώ ανά ώρα χρήσης του χώρου στάθμευσης. Ειδικότερα, η πρώτη ώρα στάθμευσης παραμένει σε κόστος 1 ευρώ. Από εκεί και πέρα ωστόσο ο κάθε οδηγός θα καλείται να πληρώσει 1 ευρώ για κάθε εξτρά ώρα χρήσης αντί 0.50 λεπτών που ίσχυε μέχρι πρότινος.

Ο πρόεδρος της Εταιρείας Στάθμευσης Αγρινίου, Παναγιώτης Γιαννιώτης, επιβεβαίωσε το γεγονός, υπογραμμίζοντας ότι η αύξηση δικαιολογείται από την εγκατάσταση τελευταίου τύπου εξοπλισμού εντός του πάρκινγκ, με τις εργασίες αναβάθμισης του χώρου να κοστίζουν συνολικά περί τις 80.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα ανέφερε.

Ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι κάθε κίνηση εκσυγχρονισμού αναβάθμισης εξοπλισμών είναι θεμιτή, δεν αναιρείται το γεγονός ότι η αύξηση ήρθε κάπως… αιφνιδιαστικά για όσους εδώ και καιρό χρησιμοποιούν καθημερινά το πάρκινγκ.

πηγή: agrinionews