Tσιόδρας διαψεύδει Λοβέρδο: Ο Κρεμαστινός πέθανε από κορωνοϊό (βίντεο)


Ο Σωτήρης Τσιόδρας έκανε ιδιαίτερη αναφορά σήμερα στον Δημήτρη Κρεμαστινό, συμπεριλαμβάνοντάς τον μεταξύ των θυμάτων από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο.
Με τις δηλώσεις του διέψευσε τον Ανδρέα Λοβέρδο, που νωρίτερα, είχε πει ότι ο Δ. Κρεμαστινός «νίκησε τον κορωνοϊό αλλά πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη».
Συγκεκριμένα ο Σ. Τσιόδρας εξέφρασε τα συλλυπητήρια της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και ανέφερε για τον εκλιπόντα ότι ήταν «ένας διαπρεπής επιστήμονας, ένας ακούραστος δάσκαλος, ένας αξιοπρεπής πολιτικός, που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ως Υπουργός Υγείας αναβαθμίζοντας τις κινητές μονάδες και ενισχύοντας την επιχειρησιακή ετοιμότητα του ΕΚΑΒ ως προς τις αεροδιακομιδές».


Ωστόσο, νωρίτερα, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδ. Λοβέρδος που είχε καθημερινή συνομιλία με τη σύζυγο του καθηγητή και με έναν στενό του συνεργάτη (ως εκ τούτου είχε διαρκή ενημέρωση), επέμενε στο εξής:
«Ο Δ. Κρεμαστινός δεν φοβόταν τόσο τον covid-19 όσο τις επιπλοκές που προκαλούνται από τις λοιμώξεις στην εντατική. Θεραπεύτηκε από την ασθένεια αυτή, αλλά νικήθηκε από τα γύρω γύρω που μπορούν να σου συμβούν στις εντατικές, δεν το άντεξε». Επιβεβαίωσε μάλιστα ότι ήταν υγιής όταν μπήκε στη ΜΕΘ, δεν είχε δηλαδή υποκείμενα νοσήματα.

https://www.aftodioikisi.gr/

Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/