Survivor : Απόφαση βόμβα της παραγωγής μετά τον καβγά Παππά – Ηλία!


Μια μεγάλη απόφαση πήραν άπαντες στην παραγωγή του Survivor μετά από όσα έγιναν ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Ηλία Μπόγδανο, σε μια είδηση αρκετά άσχημη για τους δύο παίκτες και όχι μόνο.

Όπως φαίνεται, άλλωστε, στο trailer του νέου επεισοδίου, οι δυο τους κοντεύουν να έρθουν στα χέρια. Ο Γιώργος Λιανός, άλλωστε, φτάνει στο σημείο να τους χωρίσει, με τον Νίκο Μπάρτζη να παίρνει… σηκωτό τον Ηλία, για να τον απομακρύνει.

Καθώς λοιπόν το κλίμα είναι τεταμένο η παραγωγή αποφάσισε να αυξήσει την παρουσία των ανδρών ιδιωτικής ασφάλειας στην παραλία, ώστε οι τελευταίοι να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν άμεσα και αποτελεσματικά παρόμοια γεγονότα μεταξύ των παικτών.

Στις εικόνες πάντως που έχουμε δει μέχρι τώρα από τον άγριο τσακωμό αξιοσημείωτη είναι η «απουσία» ενός από τους παίκτες. Καθώς την κρίσιμη στιγμή πολλοί προσπαθούν να «μπουν στη μέση», για να βάλουν τέλος στον καβγά, ο πολύ γυμνασμένος «Κόρο» δεν φαίνεται να αντιδρά. Αντιθέτως ο Τριαντάφυλλος δεν διστάζει και είναι από τους πρώτους που επιχειρούν να τους χωρίσουν.

Σε κάθε περίπτωση, μια νέα μέρα ξημερώνει στην παραλία για τις δύο ομάδες, μετά από αυτό το έντονο σκηνικό. Δυστυχώς, λοιπόν, χρειάζεται ενίσχυση της ασφάλειας, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια παρόμοια σύρραξη, πόσο μάλλον το να ξεφύγει.
makeleio.gr/

Το άρθρο Survivor : Απόφαση βόμβα της παραγωγής μετά τον καβγά Παππά – Ηλία! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.