AΠΙΣΤΕΥΤΟ:Γυναίκα δακρύζει και βγάζει “διαμάντια”,σοκαρισμένοι οι γιατροί!


Κάθε μέρα αυτή η γυναίκα αντί για υγρά δάκρυα, βγάζει από τα μάτια της περίπου 50 κρυστάλλους. Είναι σκληροί και αιχμηροί και της προκαλούν πόνο. Παρόλες τις εξετάσεις οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να κάνουν καμία διάγνωση για την περίπτωσή της.

Η 22χρονη Σατενίκ Καζαριάν από την περιοχή Σιράκ της Αρμενίας, είχε ακούσει μία ιστορία για ένα κορίτσι που όταν έκλαιγε έβγαζε σμαράγδια από τα μάτια της, είχε παρακολουθήσει αναφορές για ανθρώπους που έβγαζαν κρυστάλλους από τα μάτια τους, όμως δεν πίστευε τίποτε από αυτά. Πριν από δύο μήνες, άρχισε να βιώνει παρόμοια συμπτώματα.

Αρχικά θεώρησε ότι κάτι μπήκε στο μάτι της, όμως όταν έβγαλε το πρώτο κομμάτι, η οικογένειά της πίστεψε ότι ήταν κομμάτι γυαλιού. Όμως μετά από δύο βδομάδες που η νεαρή εμφάνιζε συνεχώς κρύσταλλα στα μάτια, οι συγγενείς της ανησύχησαν και την πήγαν στο νοσοκομείο.

Η Σατενίκ, αναγκάστηκε να πάει σε τρία νοσοκομεία.

«Στην αρχή με εξέτασαν στο ιατρικό κέντρο του Αρτίκ, στη συνέχεια στο Γκιουμρί και τελικά έπρεπε να πάω στο Γιερεβάν. Όλοι οι γιατροί ήταν συγκλονισμένοι, δεν είχαν αντιμετωπίσει ξανά μια τέτοια πάθηση και δεν ήξεραν πώς να την αντιμετωπίσουν ή να την θεραπεύσουν. Δεν μπορούσαν να κάνουν καν διάγνωση», δήλωσε η νεαρή στο Sputnik Αρμενίας.

Όπως αναφέρει, έβγαζε μέχρι και 50 κρυστάλλους την ημέρα από τα μάτια της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η «καθημερινότητά μου έχει μετατραπεί σε κόλαση».

Μερικοί γιατροί την αντιμετώπιζαν με δυσπιστία καθώς δεν πίστευαν την ιστορία της, ωστόσο μετά από ελέγχους και εξονυχιστικές εξετάσεις σήκωσαν τα χέρια ψηλά.

Καμία θεραπεία μέχρι στιγμής δεν είχε αποτέλεσμα.
Ακόμη και το Υπουργείο Υγείας της Αρμενίας ήρθε σε επικοινωνία μαζί της και πήρε κάποια δείγματα από τους κρυστάλλους για ανάλυση, όμως δεν υπάρχει κάποια διάγνωση μέχρι στιγμής.

Η Σατενίκ είναι παντρεμένη με ένα παιδί πέντε ετών και η οικογένειά της είναι φτωχή. Ανησυχούν ότι δεν θα μπορέσουν να πληρώσουν για μία θεραπεία, εάν βρεθεί, είτε εντός της χώρας, είτε στο εξωτερικό..aetos-apokalypsis.com/

Το άρθρο AΠΙΣΤΕΥΤΟ:Γυναίκα δακρύζει και βγάζει “διαμάντια”,σοκαρισμένοι οι γιατροί! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.