Αναλυτικά τι θα συμβεί στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου από εναλλακτικές μορφές ενέργειας και υδατοκαλλιέργειες (video). Σε αναστάτωση ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ο αγώνας της κοινωνίας του Δήμου Ξηρομέρου κατά της εγκατάστασης ιχθυοκαλλιεργειών στο παράκτιο μέτωπο Αστακός – Μύτικας και στη νήσο Κάλαμο, έχει συνοδοιπόρους και συμμάχους σε όλο τον κόσμο και στην πατρίδα μας την Ελλάδα.
Δείτε τι γίνεται στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, που ανάστατος ο Δήμος προσπαθεί να σταματήσει έναν παραλογισμό και τι λέει ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαστροκώστας για όλα αυτά και για τον Δήμο Ξηρομέρου.
———————–
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2024, 14:36
Της Ιωάννας Καραγιάννη.

Περισσότερο απ’ όλους τους Δήμους της Εύβοιας σε επίπεδο εναλλακτικών μορφών ενέργειας και ιχθυοκαλλιεργειών θίγεται ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου. Πάνω από 9 χιλ. στρέμματα αναμένεται να δεσμευθούν στη θάλασσα του συγκεκριμένου δήμου για ανάπτυξη υδατοκαλλιεργειών και 22χιλ.στρέμματα για πλωτά φωτοβολταϊκά. Επίσης, πρόκειται να εγκατασταθούν παράκτια και υπεράκτια αιολικά πάρκα σταθερά και πλωτά στην Κύμη και τους Αγ. Αποστόλους, δύο από τις καλύτερες τουριστικές περιοχές του Δήμου.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..