1,5 εκατ. ευρώ ΜΠΟΝΟΥΣ έδωσε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στους εργαζομένους της, και κτηνοτρόφους με τους οποίους συνεργάζεται!

Μπόνους ύψους 1,5 εκατ. ευρώ έδωσε στους εργαζομένους της, αλλά και στους κτηνοτρόφους με τους οποίους συνεργάζεται, η εταιρεία Όλυμπος.

Σύμφωνα με το thessalieconomy.gr, σε μια λιτή εκδήλωση λόγω των ειδικών συνθηκών που επιβάλει η πανδημία, η διοίκηση της εταιρείας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, με τα κομμάτια της να προσφέρονται τυλιγμένα σε κάθε εργαζόμενο χωριστά.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας, σε διαδικτυακή σύνδεση με όλες τις εγκαταστάσεις του ομίλου, μίλησαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Σαpάντης και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Μιχάλης Σαράντης.

Στον χαιρετισμό που απηύθυναν ευχαρίστησαν τους εργαζομένους για την καθοριστική συνεισφορά τους στην επίτευξη των οικονομικών στόχων του 2020 και ευχήθηκαν υγεία και προκοπή στους ίδιους και στις οικογένειές τους.

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε η χορήγηση χρηματικής επιβράβευσης στους εργαζόμενους, με την μορφή μπόνους ισόποσου μέχρι έναν μισθό.
Ειδικό μπόνους στους εργαζομένους με παιδιά

Επιπλέον, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Όλυμπος στηρίζει το θεσμό της οικογένειας, παρέχοντας ειδικό μπόνους στους εργαζομένους με παιδιά. Για τη χρονιά που πέρασε το ποσό που θα διανεμηθεί είναι 384.000 ευρώ. Η δράση αυτή είναι ένα μέρος του προγράμματος της Όλυμπος για τη στήριξη του αγώνα κατά της υπογεννητικότητας.

Επιβράβευση δόθηκε και στους κτηνοτρόφους – παραγωγούς της εταιρείας που διακρίθηκαν, για την ποιότητα του γάλακτος και τις επενδύσεις που πραγματοποίησαν στις μονάδες τους, τη χρονιά που πέρασε. Συνολικά 27 κτηνοτρόφοι έλαβαν το ποσό των 160.000 ευρώ, με επιταγές που τους απονεμήθηκαν σε δύο εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στα εργοστάσια της Λάρισας και των Τρικάλων, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Η Ελληνικά Γαλακτομεία Α.Ε. αποτελεί τον μεγαλύτερο εισκομιστή ποσοτήτων ελληνικού γάλακτος στη χώρα μας, το οποίο συλλέγει καθημερινά από 2.800 Έλληνες παραγωγούς.

Το συνολικό ποσό των επιβραβεύσεων προς εργαζομένους και κτηνοτρόφους για το έτος 2020, ανέρχεται σε 1.500.000 ευρώ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από απόφαση της διοίκησης, η μείωση των εργοδοτικών εισφορών που ψηφίστηκε πρόσφατα, θα παραχωρηθεί αυτούσια προς όφελος των εργαζομένων.

Τα κομμάτια της πρωτοχρονιάτικης πίτας περιείχαν συνολικά 23 φλουριά, αξίας 500 ευρώ το καθένα.aftodioikisi.gr

Το άρθρο 1,5 εκατ. ευρώ ΜΠΟΝΟΥΣ έδωσε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στους εργαζομένους της, και κτηνοτρόφους με τους οποίους συνεργάζεται! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.