Χ.Δάντης από ΗΠΑ : Στην Ελλάδα είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς εμμεσης δικτατορίας!


Στην Αμερική βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για επαγγελματικούς λόγους, ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, ο οποίος μέσα από ανάρτησή του ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις συνθήκες που επικρατούν αναφορικά με τα μέτρα κατά του Covid σε Νέα Υόρκη και Σικάγο.

Όπως αναφέρει ο αγαπημένος καλλιτέχνης, δεν του ζητήθηκε πουθενά πιστοποιητικό εμβολιασμού, ενώ σύντομα αναμένεται να καταργηθεί η χρήση των προστατευτικών μασκών. Μάλιστα, όπως σημειώνει αφήνοντας αιχμές για τις συνθήκες που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση, στην Ελλάδα οι πολίτες «είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς έμμεσης δικτατορίας που επιβάλει να είμαστε ακόμα κι εμείς δικτάτορες των άλλων».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Σας χαιρετώ από το Σικάγο που βρίσκομαι εδώ και λίγες μέρες.

Στο Σικάγο (όπως και στη Νέα Υόρκη) δε μου ζήτησαν πουθενά πιστοποιητικό εμβολιασμού, σε κανένα εμπορικό, σε κανένα εστιατόριο η μπαρ, μάλιστα εδώ σε δέκα ημέρες καταργούνται οι μάσκες.

Το άρθρο Χ.Δάντης από ΗΠΑ : Στην Ελλάδα είμαστε υποχείρια μιας πρωτοφανούς εμμεσης δικτατορίας! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.