«Χαμός» στον αέρα μεταξύ Μπογδάνου και Γκιόκα: «Είστε κατσαπλιάδες» – «Είσαι χαφιές»«

Στιγμές απίστευτης έντασης με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εκατέρωθεν στον αέρα του ΣΚΑΙ ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον εκπρόσωπο τύπου του ΚΚΕ, Γιάννη Γκιόκα.

Καβγάς ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Σήμερα του ΣΚΑΙ, όπου ήταν φιλοξενούμενος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του. Ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε αρνητικά στην ανακοίνωση του ΚΚΕ για το περιστατικτό προκαλώντας την παρέμβαση του Γιάννη Γκιόκα.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ ανέφερε: «Η εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνου, είναι ενέργεια επικίνδυνη και καταδικαστέα, ενώ το μόνο που πετυχαίνει είναι να δίνει άλλοθι σε όσους επιδιώκουν την καταστολή, το χαφιεδισμό και την αστυνομοκρατία, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγεται κι ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέμεινε στη λέξη «χαφιεδισμός» που αναφέρεται στην ανακοίνωση, αντιδρώντας πολύ έντονα και λέγοντας στον εκπρόσωπο του ΚΚΕ: «Χαφιεδισμό, χαφιεδισμό, οι λέξεις έχουν δύναμη, κύριε Γκιόκα, τους χαφιέδες χτυπάνε τα ένοπλα μέρη. Δεν μιλήσατε για αυταρχισμό, μιλήσατε για χαφιεδισμό. Η λέξη αυτή οπλίζει χέρια. Ο λαός τους χαφιέδες τους κρεμά! Θα μάθετε να χάνετε» είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο κ. Γκιόκας ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση, τονίζοντας παράλληλα ωστόσο πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια ο κ. Μπογδάνος, όταν έδινε στοιχεία διαδηλωτή στον αέρα». «Επιμένετε δηλαδή… Ξέραμε, αλλά τώρα μαθαίνουμε ότι έχει και πολύ χειρότερα. Αν σας πω κατσαπλιάδες, θα ενοχληθείτε;», είπε ο κ. Μπογδάνος. «Η ανακοίνωση εκφράζει την καταδίκη της σε αυτό το περιστατικό που έγινε» επανέλαβε ο κ. Γκιόκας.

«Μιλήσατε για χαφιεδισμό» υπογράμμισαν οι παρουσιαστές της εκπομπής στον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΚΕ και του επισήμαναν να απαντάει στις ερωτήσεις. «Το πώς θα απαντήσω είναι δικό μου θέμα» απάντησε ο κ. Γκιόκας και υπογράμμισε πως «τον χαφιεδισμό τον έχει κερδίσει επάξια» ο κ. Μπογδάνος. «Αυτό κάνει εδώ και καιρό» πρόσθεσε.

«Καβαλάτε μια δολοφονική επίθεση για να κάνετε το κομμάτι σας», αντέτεινε ο κ. Μπογδάνος.

Ο διάλογος ξέφυγε κι άλλο με τον βουλευτή τη ΝΔ να λέει, «θα μιλήσει κανείς άλλος εκτός από τους εκπροσώπους του τραμπουκισμού;».

Εν μέσω έντασης δεν έλειψαν και οι απειλές για μηνύσεις με τον κ. Γκιόκα να λέει «ας με μηνύσει και εμείς μπορούμε να τον μηνύσουμε έδινε παρανόμως στοιχεία διαδηλωτή». Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε: «Μηνύστε με, αίρω την ασυλία μου, μήνυσα τον Πολάκη, κέρδισα, μήνυσα το Luben, κέρδισα, μήνυσα τον Βαξεβάνη, κέρδισα». «Αίρω την ασυλία μου αν το ΚΚΕ έχει να με μηνύσει για κάτι» συμπλήρωσε. Ο κ. Γκιόκας κατέληξε λέγοντας «δεν μπαίνω σε διάλογο με τον Μπογδάνο».dikaiologitika.gr

Το άρθρο «Χαμός» στον αέρα μεταξύ Μπογδάνου και Γκιόκα: «Είστε κατσαπλιάδες» – «Είσαι χαφιές»« εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.