Χαλκιδική: Ξήλωσαν ομπρέλες και ξαπλώστρες παραθεριστών από τις Καλύβες. Φωτογραφίες από την επιχείρηση – Δεν γίνεται κάποιοι παραθεριστές, να οικειοποιούνται τις παραλίες, σχολιάζει ο Δήμος Πολυγύρου.

Φωτογραφία: Δήμος Πολυγύρου
ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Η ίδια ακριβώς κατάσταση που περιγράφουν λουόμενοι και στην παραλία της Παλιόβαρκας.
Σύντομα και στα δικά μας θα πούμε, που εκτιμούμε ότι δεν είναι μακριά. Το ζητάνε και το απαιτούν οι πολλοί, να σταματήσει αυτό το καθεστώς πάρα πολλών χρόνων στην παραλία της Παλιόβαρκας.
Στις παραλίες πηγαίνουμε με την καλή μας διάθεση και ηρεμία, κάνουμε το μπάνιο μας και φεύγουμε, χωρίς να αφήσουμε τίποτα πίσω, είτε αυτά είναι σκουπίδια, σκηνές, μόνιμες εγκαταστάσεις, μόνιμες κατασκευές κ.λπ, τα αυτονόητα δηλαδή.
Οι παραλίες ανήκουν σε όλους τους πολίτες και κάθε πολίτης όταν επισκέπτεται μία παραλία, πρέπει να έχει στο μυαλό του τον επόμενο που θα την επισκεφτεί.
————————

Στην απομάκρυνση ομπρελών και άλλων εγκαταστάσεων που είχαν στήσει παραθεριστές στην παραλία Καλύβες, στη Χαλκιδική, απομάκρυνε το πρωί ο Δήμος Πολυγύρου.
Συνολικά, περισσότερες από εκατό ξαπλώστρες και ομπρέλες απομάκρυναν τα συνεργεία του Δήμου Πολυγύρου από την παραλία των Καλυβών. Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6:30 π.μ. με δύο φορτηγά του Δήμου και ένα μηχάνημα, ενώ πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου Καθημερινότητας, Βασίλη Φαρδογιάννη και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού, Γιάννη Λελεγιάννη, με την παράλληλη συνδρομή της Αστυνομίας.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..