ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ:Είχε προσπαθήσει να πάρει διαπίστευση στη ΒΟΥΛΗ με πλαστή ταυτότητα ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Βουλής είχε λάβει από τον Φεβρουάριο την αίτηση του Φουρθιώτη για διαπίστευση στη Βουλή ως κοινοβουλευτικός συντάκτης, την οποία τώρα στέλνει Εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί απόπειρα εξαπάτησης

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το Μένιο Φουρθιώτη αφού το ένα μετά το άλλο φτάσουν στη δημοσιότητα υποθέσεις που τον αφορούν.

Έτσι μετά τα υπέρογκα ποσά που φαίνεται να εισέπρατταν εταιρείες του, τον αριθμό αστυνομικών που είχε στη φύλαξη του αλλά και την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ ο Φουρθιώτης τώρα φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την πλαστή του ταυτότητα για να μπορεί να εισέρχεται στη Βουλή.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον Μένιο Φουρθιώτη, καθώς και η Βουλή αναμένεται να αποστείλει φάκελο στην Δικαιοσύνη με το ερώτημα της πιθανής απόπειρας εξαπάτησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές Φεβρουαρίου ο Μένιος Φoυρθιώτης επιχείρησε να αποσπάσει διαπίστευση κοινοβουλευτικού συντάκτη στέλνοντας στο γραφείο τύπου της Βουλής τα σχετικά δικαιολογητικά με την πλαστή ταυτότητα της ΕΣΗΕΑ.

Η εξέταση του σχετικού αιτήματος εκκρεμούσε από τότε, ωστόσο μετά τις αποκαλύψεις και την ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο Φουρθιώτης έχει πλαστογραφήσει την ταυτότητα της ένωσης, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας αποφάσισε να διαβιβάσει τα στοιχεία στον εισαγγελέα με το ερώτημα της απόπειρας απάτης.

Διαβιβάστηκαν έγγραφα στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την υπόθεση του Μ. Φουρθιώτη

Οι Υπηρεσίες της Βουλής, δια του Γενικού Γραμματέα της, διαβίβασαν στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών το αίτημα, με τα συνημμένα σε αυτό έγγραφα, του κ. Μαινάνδρου – Γεωργίου Φουρθιώτη για τη διαπίστευσή του ως κοινοβουλευτικού συντάκτη.

Μεταξύ των εγγράφων που είχαν αποσταλεί ηλεκτρονικά εκ μέρους του ήταν και αντίγραφο ταυτότητας της ΕΣΗΕΑ, η οποία δεν φέρει αριθμό μητρώου, όπως φέρουν οι κάρτες των τακτικών μελών της και σύμφωνα με τη χθεσινή ρητή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ ότι ο εν λόγω πολίτης δεν είναι μέλος της Ένωσης, πρέπει να ερευνηθεί από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης περί της τυχόν πλαστότητάς της.

Σημειώνεται, τέλος, ότι το Γραφείο Τύπου και Κοινοβουλευτικής Πληροφόρησης ουδέποτε εξέδωσε διαπίστευση στον προαναφερόμενο ως κοινοβουλευτικό συντάκτη..dikaiologitika.gr/

Το άρθρο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ:Είχε προσπαθήσει να πάρει διαπίστευση στη ΒΟΥΛΗ με πλαστή ταυτότητα ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.