“ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ” ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία, ύστερα από κλήσεις που δέχτηκε για συμπλοκή με πυροβολισμούς στην περιοχή του Αγίου Σώστη, στην Λ. Συγγρού.

Αποτέλεσμα του καταιγισμού πυρών στο κατάμεστο από διερχόμενους πεζούς και αυτοκίνητα σημείο της Αθήνας, ένας άνθρωπος να χάσει την ζωή του, ένας να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση και δύο ακόμη τραυματίες, εκ των οποίων η μία γυναίκα.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους τραυματίες που στην αρχή είχε δηλωθεί σαν νεκρός, οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν και τον επανέφεραν δίνοντας ελπίδα. Ο συγκεκριμένος έχει δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι και είναι ο τραυματίας που βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, όπως προαναφέραμε.

Στο σημείο έχουν μεταβεί ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και κλιμάκιο της Ασφάλειας. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες τα θύματα είναι όλοι από την Αλβανία και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα πιθανόν μεταξύ συμμοριών.

52205745220563

52205785220576

IMG_20210111_193327

makeleio.gr/

Το άρθρο “ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ” ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.