Υποψηφιότητες του συνδυασμού “Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια”

Kαλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Αθανάσιο Λαδά (ΤΣΑΚΑΛΟ) από το Καραΐσκάκη Ξηρομέρου.

Λόγω της αγάπης του για το Καραΐσκάκη και το Ξηρόμερο θέλει με τον τρόπο του να βάλει το λιθαράκι για ανάπτυξη και ευημερία.

Ο Θανάσης είναι συνταξιούχος μηχανικός του Εμπορικού Ναυτικού.
Τον ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και του εύχομαι έναν ειλικρινή και τίμιο αγώνα στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε την περιοχή μας και τα μοναδικά της πλεονεκτήματα.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Δημήτρη Μούρκα, κτηνοτρόφο.

Ο Δημήτρης, εκτός των άλλων, ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργειες στην περιοχή Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Χρυσοβίτσας.

Είναι παντρεμένος με την Γιώτα Νταβαντζή από τα Πηγάδια και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

Δημήτρης Μούρκας: «Αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Αλέκο Σάββα, έναν αγαπητό φίλο, καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο άνθρωπο του τόπου μας και συγχωριανό μου».

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Δημήτρη που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Κώστα Κουτσομπίνα από τις Φυτείες Ξηρομέρου.

Ο Κώστας είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός έχοντας υπηρετήσει τον τόπο μας ως Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Φυτειών καθώς επίσης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Ξηρομέρου.

Ο Κώστας είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Κώστας Κουτσομπίνας: «Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Αλέκο Σάββα, έναν αγαπητό φίλο, καταξιωμένο δικαστικό και σπουδαίο παράγοντα του τόπου μας.

Οι κοινές ανησυχίες και αγωνίες μας για έναν τόπο που διαρκώς ολισθαίνει, αποτελούν πυξίδα στον κοινό μας αγώνα για να χαράξουμε μια νέα πορεία σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο οικοδομώντας ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας»

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Κώστα που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Παναγιώτη Γαζέτα από τις Φυτείες Ξηρομέρου.

Ο Παναγιώτης είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός έχοντας υπηρετήσει τον τόπο μας ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Φυτειών από το 1998 έως το 2010 καθώς επίσης από το 2014 έως 2019 Δημοτικός σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Φυτειών και από το 2019 έως και Σήμερα δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου.

Ο Παναγιώτης είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Ο Παναγιώτης είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Παναγιώτη που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας