Υποψηφιότητες συνδυασμού “Ξηρόμερο Νέα Μέρα – Καθαρά Χέρια”

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κωνσταντίνα Μανίκα από το Αρχοντοχώρι.

Η Κωνσταντίνα Μανίκα ασχολείται με την κτηνοτροφία διατηρώντας μονάδα εκτροφής ζώων στην περιοχή Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.

Η Κωνσταντίνα έχει γεννηθεί στο Αρχοντοχώρι και διαμένει στον Αστακό.

Έχει τελειώσει το Λύκειο Μύτικα.

Η εγκατάλειψη των κοινοτήτων και η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Ξηρομέρου ώθησε την Κωνσταντίνα να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά έτσι ώστε να συμβάλει ενεργά στον τόπο της. Ταυτόχρονα στέλνει ένα μήνυμα σε όσους «βλέπουν» την κατάσταση να χειροτερεύει ότι πρέπει να ασχοληθούν με τον τόπο τους και να έχουν σαφή λόγο και ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που καθορίζουν το μέλλον μας.

Θέλω να ευχαριστήσω την Κωνσταντίνα για τη δύσκολη απόφαση της να είναι δίπλα μου από την αρχή και να στηρίξει τη γενναία απόφαση που πήραμε.

Κωνσταντίνα, σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις ένα τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας και σας καλούμε να πράξετε το ίδιο.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας
Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ. Ιωάννα Σαμαντά – Πιτσινέλη από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.

Η Ιωάννα είναι ιδιωτικός υπάλληλος, είναι παντρεμένη με τον Θεόδωρο Πιτσινέλη από το Αρχοντοχώρι και έχουν ένα παιδί.

Βλέποντας την συνεχή υποβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και της απουσίας ουσιαστικού πλάνου για το μέλλον μας, ως νέος άνθρωπος η Ιωάννα θέλει να συμβάλει στην ανόρθωση του δήμου μας συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια όλων μας.

Ιωάννα μου σ’ ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου και σου εύχομαι να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

ΜΑΖΙ να αλλάξουμε το Δήμο μας.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Θεόδωρο Σκέντο από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.


Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η αποδοχή της πρόσκλησης συμμετοχής στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ του φίλου μου Θεόδωρου.

Ο Θεόδωρος Σκέντος (Κωνσταντούλας) γεννήθηκε στο Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου όπου και κατάγεται.

Είναι έγγαμος με την Γιαννούλα Λαμπράκη και έχουν τρία παιδιά.

Ο Θεόδωρος είναι ελεύθερος Επαγγελματίας.

Θεόδωρε, σε καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας καλώντας, σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα να πάμε τον τόπο μας ψηλά.

Σ΄ ευχαριστώ από καρδιάς.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας


Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Σπύρο Χατζαρά, από το Αρχοντοχώρι.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Σπύρο Χατζαρά, ιδιωτικό υπάλληλο από το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου.

Ο Σπύρος Μεγάλωσε στο Αρχοντοχώρι σε μια αγροτική οικογένεια.

Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου έφυγε στα Γιάννενα για σπουδές όπου και φοίτησε στο Οικονομικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της πόλης.

Έπειτα, συνέχισε τις σπουδές του στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Αθήνα όπου πήρε το Μεταπτυχιακό του δίπλωμα με ειδίκευση στην Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Ο Σπύρος είναι εν ενεργεία γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη τοπική οργάνωση του Δήμου Ξηρομέρου.

Σπύρος Χατζαράς: «Δηλώνω είμαι έτοιμος για την βέβαιη και επικείμενη πολιτική αλλαγή στο τόπο μας για την οποία δουλεύουμε σε αγαστή σύμπνοια με ανθρώπους που μοιραζόμαστε κοινές αξίες και οράματα.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο κ. Αλέξανδρος Ταξιάρχη Σάββας, χαρακτήρας έντιμος και ακέραιος, πρώην δικαστικός και ενεργό μέλος της κοινωνίας των πολιτών.

Τέλος, η ευθύνη για να πάρουμε τη μοίρα μας στα χέρια μας και να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο επαφίεται σε εμάς τους ίδιους και σε ό,τι με αφορά θα δώσω αυτή την μάχη με ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση».

Σε αυτόν τον αγώνα είμαστε πολλοί και από όλο το πολιτικό φάσμα και αποφασισμένοι για την αλλαγή σελίδας στο Ξηρόμερο.

Ο Σπύρος γνωρίζοντας τις δυσκολίες της απόφασης του να συμμετέχει στο συνδυασμό μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.

Φίλε Σπύρο, μαζί θα προχωρήσουμε μπροστά.

Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς !

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον φίλο Κώστα Ταπραντζή (Περόνε), από τον Αστακό Ξηρομέρου.


Ο Κώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αστακό, πατέρας δυο παιδιών εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος.

Ο Κώστας από μικρός στον Αθλητισμό διετέλεσε για πολλά χρόνια Ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Αστακού και στην συνέχεια ανέλαβε την ομάδα του Ηρακλή ως πρόεδρος για δέκα συνεχόμενα έτη.

Κώστας Ταπραντζής (Περόνε): «Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου μας δεν κοσμούν ως όφειλαν τον Δήμο μας, θεωρώ χρέος όλων μας και ευθύνη μας απέναντι στη νεολαία, να βάλουμε προτεραιότητα την άθληση και την ψυχαγωγία των δημοτών μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις στο χώρο του αθλητισμού και της άσκησης γενικότερα».

Κώστα, σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου στο πρόσωπο μου.

Ο συνδυασμό μας χρειάζεται τη δύναμη σου αλλά και την πίστη ότι μαζί θα τα καταφέρουμε.
Σου εύχομαι από καρδιάς να έχεις έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
Αλέξανδρος Σάββας