Υποψηφιότητες συνδυασμού “Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας”

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Εύας Σπυροπούλου, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Κανδήλας).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Εύα μου καλωσήρθες στην παράταξη Ξηρόμερο Δύναμη Ελπίδας! Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Καλή επιτυχία!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μετά την πρόταση του Δημάρχου μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αποφάσισα να στηρίξω έμπρακτα την προσπάθεια του συνδυασμού, ώστε να συνεχιστεί το έργο που ξεκίνησε πριν 4 χρόνια! Ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για Σύμβουλος Κοινότητας Κανδήλας και ζητώ την στήριξή σας.

Με εκτίμηση
Σπυροπούλου Παρασκευή (Εύα) του Γεωργίου
Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βιβής Πατσιά, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Φυτειών).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βιβή μου καλωσήρθες! Καλή επιτυχία και καλή δύναμη. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη.

Η Παρασκευή (Βιβή), είναι Οικονομολόγος, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος, με ειδικότητα την Οικονομική Πολιτική.

Ζει μόνιμα στις Φυτείες, είναι έγγαμη και μητέρα ενός αγοριού.

Εργάζεται στον Όμιλο της ICAP GROUP SA, υποστηρίζοντας ως Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας, τον «Μηχανισμό Στήριξης Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

κ. Τριανταφυλλάκη, σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μου δίνετε να συμμετέχω στις επικείμενες εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πεποίθησή μου ήταν πάντα, ότι η συμμετοχή στα κοινά είναι τόσο δικαίωμα, όσο και υποχρέωση.

Μεγάλωσα και ζω στο Δήμο Ξηρομέρου και τα προβλήματα της καθημερινότητας με αφορούν άμεσα.

Επομένως, δεσμεύομαι κι εγώ να συμμετέχω στην κοινή προσπάθεια όλων για την ανάπτυξη του Δήμου.

Με εκτίμηση
Πατσιά Παρασκευή του Νικολάου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου
ΔΕ Φυτειών

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Προέδρου Κανδήλας Στέλιου Σιδερά, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αλυζίας).


Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Με τον Στέλιο μας συνδέει μια δυνατή και διαχρονική σχέση και φιλία.

Σε ευχαριστώ για την στήριξη. Καλή επιτυχία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μετά την πρόταση του φίλου Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αποφάσισα να σταθώ και αυτή τη φορά δίπλα του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος. Πιστεύω ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν τέσσερα χρόνια, με τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν, πρέπει να συνεχιστεί.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι συνειδητή, με απόλυτο το αίσθημα της ευθύνης.

Με εκτίμηση
Σιδεράς Στυλιανός του Ζώη
Πρόεδρος Κοινότητας Κανδήλας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ευσταθίας (Έφης) Φραγκογιάννη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Κανδήλας).


ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ) ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ: Το κοινό όραμά μου με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, καθώς και το κοινό μας πάθος για εξωστρέφεια, κοινωνική συνοχή και ποιότητα της καθημερινότητας, ήταν οι λόγοι που με έκαναν να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Γιάννη και να συστρατευτώ με την πολυσυλλεκτική δημοτική ομάδα «ΞΗΡΟΜΕΡΟ – ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», για να δώσουμε όλοι μαζί και αυτή την φορά, την μάχη μας για τον Δήμο που αγαπάμε και ονειρευόμαστε.

Έχουν μπει οι βάσεις για την μετάβαση σε μια εποχή «Ανάπτυξης και αλληλεγγύης» και αυτό έγινε με σκληρή δουλειά και απτά αποτελέσματα.

Δεν θα πρέπει να παραγνωρίσουμε τις αντικειμενικές δυσκολίες που είχε η τετραετία που πέρασε, όπως επίσης κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την οικονομική εξυγίανση του Δήμου, το πλήθος μελετών που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του τόπου μας, την έναρξη μιας σειράς αναπτυξιακών έργων και την προσπάθεια στελέχωσης των υπηρεσιών.

Σε αυτή την νέα προσπάθειά μας, σας θέλουμε δίπλα μας ανεξάρτητα από πολιτικές πεποιθήσεις ή άλλου είδους καταβολές. Με τις πράξεις, αλλά και το ήθος θα δώσουμε μαζί αυτόν τον αγώνα.

Ενόψει αυτών, ζητώ την στήριξή σας.

Με εκτίμηση
Φραγκογιάννη Ευσταθία (Έφη) του Αναστασίου
Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Κανδήλας