Υποψηφιότητες με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» του Κώστα Λύρου


Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Πολιτικός Μηχανικός, Βασίλης Σπυρόπουλος, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και διάθεση προσφοράς για τον τόπο μας αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο. Έναν άνθρωπο ακέραιο, εργατικό και μεθοδικό που έχει αποδείξει διαχρονικά την αγάπη του για τον τόπο μας. 

Η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου με τιμά ιδιαίτερα.

Η εμπειρία μου και οι γνώσεις μου ως πολιτικός μηχανικός θα βοηθήσουν στην λύση τεχνικών προβλημάτων και στην υλοποίηση έργων υποδομής. 

Έχω την πεποίθηση ότι με το πρόγραμμα του συνδυασμού και την εμπειρία στη διοίκηση, αλλά και την αποφασιστικότητα για εξωστρέφεια του Δημάρχου μας μπορούμε να υπερβούμε το παρόν και να σχεδιάσουμε το μέλλον θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους, για να έχει ο δήμος μας ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα με την ενεργό συμμετοχή του πολίτη.

 Νιώθω ότι έχουμε υποχρέωση να παλέψουμε όλοι και να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, να πάμε όλοι μπροστά με σιγουριά και ασφάλεια και να δώσουμε όραμα στις επόμενες γενιές. ».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»


               Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Σπύρος Ξύστρας , ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Γνωρίζοντας τον Κώστα Λύρο από παλιά, ξέρω καλά ότι έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο σταθερού και ακέραιου χαρακτήρα, έντιμο και φιλοπρόοδο με όραμα για τον τόπο, τον οποίο υπηρετεί με συνέπεια τα 3,5 χρόνια και αυτός είναι ο λόγος που χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισα να είμαι εκ νέου υποψήφιος.


Κατά τη διάρκεια της θητείας όντας πραγματιστής πάλεψε για έναν Δήμο βιώσιμο και εξωστρεφή. Ποτέ δεν έταξε, ποτέ δεν διακήρυξε ψεύδη, αλλά επέμεινε και επέλεξε συνειδητά να αναλάβει την ευθύνη της ανασυγκρότησης και εξυγίανσης του πολύπαθου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ανακόπτοντας την πτωτική του πορεία και θέτοντας τις βάσεις της αυριανής ανάπτυξης σε γερά θεμέλια. 


Για το λόγο αυτό, καλώ τους συνδημότες μου να στηρίξουν ένθερμα την επανεκλογή του Κώστα Λύρου και να μην κάνουν το λάθος  να παρασυρθούν από δημαγωγίες και ψεύδη που πρόκειται να καταστρέψουν την όποια πρόοδο σημειώθηκε ως τώρα και να επαναφέρουν τον δήμο μας στο παρελθόν και την μιζέρια. ».


Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»