Υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο

Υποψήφια με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές η Ιωάννα Τριανταφύλλου Μπαλωμένου από Μάστρο…..


Σε δήλωση της η κα Μπαλωμένου ανέφερε:

«Αποφάσισα να συνταχθώ στον αγώνα του νυν δημάρχου λόγω της εκτίμησης και συμπάθειας που τρέφω για τον ίδιο, του απτού έργου αναμόρφωσης και βελτίωσης του δήμου μας μέσα σε μια δύσκολη εποχή και της βαθιάς πεποίθησής μου ότι μπορεί να συνεχίσει την επιτυχημένη προσπάθεια για τη δημιουργία ενός καλύτερου δήμου, που αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας.



Ευχαριστώ τον Κώστα Λύρο για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση στο πρόσωπό μου. Θα την τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»



Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Κώστας Δ. Γκασούκας από την Κατοχή.

Σε δήλωση του ο Κώστας Γκασούκας ανέφερε:

«Ο Κώστας Λύρος μέσω του ειλικρινή και έντιμου αγώνα του με παρακίνησε να κατέλθω και εγώ στην μάχη των επερχόμενων εκλογών προκειμένου να συμβάλλω στην μεγάλη του προσπάθεια για την ανάταση και την πρόοδο του Δήμου μας.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο απλό, μεθοδικό και εργατικό με τον οποίο έχουμε άριστες σχέσεις και συνεργασία. Είναι ο τύπος εκείνου του ηγέτη που προτίθεται να αναλάβει την ευθύνη και να υποστηρίξει τους δημότες. Είναι ο άνθρωπος που θα βάλει πρώτα το κοινό καλό και υστέρα το ατομικό. Διαθέτει δηλαδή τα στοιχεία εκείνα που τον καθιστούν κατάλληλο να μας οδηγήσει στην αλλαγή.

Για το λόγο αυτό, θα είμαι δίπλα στον Κώστα Λύρο και με τη στήριξη σας θα είμαι αρωγός στην ευόδωση του κοινού μας σκοπού».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»