Υπογράφτηκε η σύμβαση και ξεκινά η εκπόνηση των 18 μελετών του Λιμενικού Ταμείου, από τη γνωστή μελετητική εταιρία: ”ΡΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”.

Υπογράφτηκε η σύμβαση και ξεκινά άμεσα η εκπόνηση των 18 μελετών του Λιμενικού Ταμείου, από την πολύ γνωστή μελετητική εταιρεία: ”ΡΟΓΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”. Αναφερόμαστε στην μεγάλη χρηματοδότηση από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, για τις 18 μελέτες του Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου (ρεκόρ αριθμού και ποσού μελετών στην ιστορία του Δήμου Ξηρομέρου), που αφορούν το παραλιακό μέτωπο των δύο παραθαλάσσιων οικισμών που διαθέτει ο Δήμος Ξηρομέρου, Αστακό και Μύτικα.
Την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα υπάρξει η πρώτη επίσκεψη των μελετητών σε Αστακό και Μύτικα.
Το όνομα και η φήμη της μελετητικής εταιρείας, εγγυώνται ότι θα έχουμε πολύ σύντομα παραδοτέο έργο με 18 ώριμες μελέτες, σε επίπεδο τευχών δημοπράτησης, ώστε άμεσα το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, να καταθέσει τις προτάσεις του στα χρηματοδοτικά εργαλεία, που σύντομα θα ανοίξουν για λιμενικά έργα. Δείτε μερικά από τα projects που έχει υλοποιήσει.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..