Υπάρχει έλεγχος στην κίνηση των οχημάτων του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας;


        Η διεξαγωγή αυστηρών ελέγχων για την κίνηση και τη στάθμευση των αυτοκινήτων που διαθέτει ο Δήμος σε υπάλληλους και Αντιδημάρχους θα πρέπει να είναι κάτω από αυστηρές οδηγίες και κανόνες, προκειμένου να μην κυκλοφορούν, όταν δεν υπάρχει λόγος, τα αυτοκίνητα των υπηρεσιών ώστε να περιοριστεί η σπατάλη στα καύσιμα καθώς και να μειωθεί το κόστος συντήρησης αυτών.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημότη του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, και τις φωτογραφίες που μας τη συνοδεύουν, αντιδήμαρχος κινεί το δημοτικό όχημα για σκοπό ιδιωτικό. 

Ο δημότης γράφει, “Φίλε καλησπέρα.. αυτό είναι τό αυτοκίνητο τού δήμου Ακτίου Βόνιτσας……. Με αυτό ο αντιδήμαρχος Π. Σ. .. πήγε ελιές σέ γνωστό έμπορο τής περιοχής…….. εάν είναι διαθέσιμο τό αυτοκίνητο θά τό χρειαστούμε κ εμείς 2με 3μερες νά πάμε τά αρνιά κ νά φέρουμε κ λίγα ξύλα……“. 

Το όνομα του Αντιδήμαρχου στο κείμενο που μας έστειλε ο δημότης, είναι εμφανές και είναι στη διάθεσή μας, επιλέγουμε να μην ο δημοσιοποιήσουμε, αλλά θέτουμε το απλό αλλά κρίσιμο ερώτημα τι θα κάνει ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης;  

Τις φωτογραφίες παρέθεσε στο xiromeronews.blogspot.com ο Δημότης Ακτίου Βόνιτσας και απεικονίζουν το δημοτικό όχημα.

Υ.Γ. Ένας πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του και δεν έχει πράγματα να κρύψει δεν φοβάται αλλά επιδιώκει τον έλεγχο.