Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου: Κατασκευή γηπέδου σε υπόβαθρο τσιμεντένιου δαπέδου γίνεται η τοποθέτηση χλοοτάπητα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο κατασκευής γηπέδου
 στη Τ.Κ. Χρυσοβιτσας Ξηρομέρου
 
Η ανάθεση του έργου “προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα”  έγινε με απευθείας ανάθεση ΑΔΑ 6ΓΡΕΩΚΖ-ΦΔΟ  από το Δήμο Ξηρομέρου έναντι του ποσού 16.987,23 ευρώ με ΦΠΑ  στην εταιρεία “ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ” 
 
Το οικόπεδο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκε στη Τ.Κ. Χρυσοβίτσας και είχε διατεθεί στον Αγροτικό Συνεταιρισμό του χωριού για την κατασκευή αποθηκών .Επί του εν λόγω τσιμεντένιου δαπέδου γίνεται η τοποθέτηση χλοοτάπητα
 
Η “προμήθεια και τοποθέτηση χλοοτάπητα” για τις ανάγκες του Δήμου έγινε σύμφωνα με την υπ’ αριθ 80/2021 μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξηρομέρου

Το κατά πόσο επιτρέπετε και υπό ποιες προδιαγραφές είναι επιτρεπτό να τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας σε τσιμεντένιο υπόβαθρο και τι ακριβώς συνέπειες θα έχει στην ασφάλεια τον πολιτών που θα το χρησιμοποιούν για να αθληθούν θα πρέπει να μας το πουν οι αρμόδιοι που είχαν την φαιανή ιδέα για την κατασκευή μη τηρουμένων των  προδιαγραφών κατασκευής !!!!!

πρωτεύον μέλημα πρέπει να είναι η ασφάλεια των πολιτών και η υγεία των αθλητών .

 

 

 

 

Το άρθρο Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου: Κατασκευή γηπέδου σε υπόβαθρο τσιμεντένιου δαπέδου γίνεται η τοποθέτηση χλοοτάπητα. εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.