ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι κάλπες της ερχόμενης Κυριακής θα είναι μία από τις δύο κρίσιμες Κυριακές: «Η άλλη κρίσιμη Κυριακή θα είναι αυτή της εθνικής κάλπης». 

«Ψηφίζουμε την Κυριακή και δίνουμε μήνυμα πολιτικής αλλαγής», υπογράμμισε την Παρασκυή ο Αλέξης Τσίπρας από το βροχερό Αγρίνιο, τελευταίο σταθμό των περιοδειών του πριν τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την Κυριακή.

Μέσα σε ένα «ενθουσιώδες», όπως χαρακτηρίζεται από τους συνεργάτες του, κλίμα από τους συγκεντρωμένους πολίτες στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι αψήφησαν τη βροχή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απεύθυνε ευρύ κάλεσμα να έρθουν όλοι να ψηφίσουν στις κάλπες της Κυριακής και να δώσουν το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής.

«Από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα έχουμε 1.000 εκλογικά τμήματα και μου αρέσει να λέω πως είναι 1.000 μικρά ταχυδρομεία για να ταχυδρομήσουμε ένα συστημένο γράμμα στο Μαξίμου και στον κ. Μητσοτάκη. Να στείλουμε πίσω το λογαριασμό», τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία επευφημούμενος από τους πολίτες.

Ο ίδιος επισήμανε πως αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για «να ανοίξουμε το δρόμο, να δυναμώσουμε το ΣΥΡΙΖΑ, να στείλουμε καθαρό μήνυμα πολιτικής αλλαγής».

Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι κάλπες της ερχόμενης Κυριακής θα είναι μία από τις δύο κρίσιμες Κυριακές: «Η άλλη κρίσιμη Κυριακή θα είναι αυτή της εθνικής κάλπης όποτε κι αν αποφασίσει να την στήσει ο κ. Μητσοτάκης», ανάφερε χαρακτηριστικώς.

Τέλος, κάλεσε για άλλη μια φορά τους πολίτες «όπως με θέρμη με υποδεχθήκατε σήμερα έτσι με θέρμη να δώσουμε αυτή τη μάχη και να είναι ο τόπος σας, το Αγρίνιο, η Αιτωλοακαρνανία και πάλι όπως πάντα στην πρωτοπορία των δημοκρατικών αγώνων, στην πρωτοπορία της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης στον τόπο μας».

 

Πηγή: cnn.gr

Το άρθρο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.