ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ:Μήπως αυτό είναι η απόδειξη της ύπαρξης παράλληλου σύμπαντος;


Κινέζικα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων αναφέρουν πως χιλιάδες κάτοικοι δύο ξεχωριστών περιοχών είδαν μια τεράστια μορφή που μοιάζει με πόλη να εμφανίζεται στον ουρανό.

Οι πρώτες χιλιάδες καταγγελίες μιλούν για μία πόλη φάντασμα που επιπλέει πάνω από Foshan στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ της Κίνας.

Λίγες ημέρες αργότερα, οι άνθρωποι στην επαρχία Jiangxi της Κίνας, αναφέρουν επίσης το γεγονός : σαν μια παρόμοια πόλη να αιωρείται πάνω σε ένα σύννεφο.

Ειδικοί επιστήμονες έσπευσαν κατευθείαν να καθησυχάσουν, δίνοντας την εξήγηση του φαινομένου ως φυσικός αντικατοπτρισμός, μια οπτική ψευδαίσθηση που ονομάζεται Φάτα Μοργκάνα.

Φάτα Μοργκάνα μπορεί να δει κανείς στην ξηρά ή στη θάλασσα και περιλαμβάνει την οπτική παραμόρφωση και αναστροφή των μακρινών αντικειμένων όπως σκάφη, τα οποία μπορεί να εμφανίζεται σαν ουρανοξύστες, επειδή οι εικόνες στοιβάζονται, όταν οι ακτίνες του φωτός κάμπτονται καθώς περνούν μέσω του αέρα από διαφορετικές θερμοκρασίες, όπως σε μια ομίχλη θερμότητας.

Μια άλλη εξήγηση του φαινομένου είναι η ύπαρξη ενός παράλληλου σύμπαντος.

Σύμφωνα με άλλους το φαινόμενο είναι ένα ολόγραμμα μετά από την προβολή σύγχρονων τεχνικών ψηφιακών μέσων.

Αλλά το μυστήριο σίγουρα παραμένει και αιωρείται…mymind.gr/

Το άρθρο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ:Μήπως αυτό είναι η απόδειξη της ύπαρξης παράλληλου σύμπαντος; εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.