Τραγωδία για αγρότη,του επιτέθηκε αγέλη λύκων και του κατασπάραξε τα πρόβατα!


Από θαύμα γλύτωσε ο κ. Απόστολος Ευαγγελίτσης, αγρότης, κάτοικος Λαύκου και τ. σύμβουλος στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, όταν προχθές το βράδυ δέχθηκε επίθεση αυτός και το κοπάδι με τα πρόβατα που είχε στον κήπο του από αγέλη σκύλων.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στη «Θ», το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 18.35 στον κήπο όπου έβοσκαν επτά πρόβατα που είχε, δίπλα από το Δημοτικό Σχολείο Λαύκου.

«Ξαφνικά 15-20 αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν σε εμένα και στα ζώα» δήλωσε και συνέχισε «Εγώ βγήκα κι έφυγα, διανύοντας περίπου 800μ. για το σπίτι. Η αγέλη των αδέσποτων , μπήκε μέσα στον κήπο κι επιτέθηκε στα ζώα μου. Δάγκωσαν τέσσερα ζώα και άλλα τρία πρόβατα τα κατασπάραξαν. Τα ζώα που είναι δαγκωμένα δεν ξέρουμε αν προσβλήθηκαν από κάποια αρρώστια».

Ο κ. Ευαγγελίτσης επεσήμανε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που επιτίθενται σε κόσμο κι όπως σημειώνει, έχουν γίνει καταγγελίες και στον Δήμο και στην Πυροσβεστική. «Είναι ο φόβος κι ο τρόμος αυτά τα σκυλιά» δηλώνει και συνεχίζει: «Περνάνε μηχανάκια κι επιτίθενται. Δίπλα είναι το Δημοτικό Σχολείο Λαύκου και υπάρχει κίνδυνος».

Ο κ. Ευαγγελίτσης κάλεσε το 100 κι έκανε τηλεφωνική καταγγελία στην Αστυνομία. Μάλιστα, περιμένει την έκθεση της Αστυνομίας, προκειμένου να κινηθεί νομικά, ενώ όπως ο ίδιος προσθέτει «Επισκέφτηκα μαζί με την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Συρίη τον δήμαρχο και τον ενημέρωσα για το περιστατικό».



0Shares

Το άρθρο Τραγωδία για αγρότη,του επιτέθηκε αγέλη λύκων και του κατασπάραξε τα πρόβατα! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.