Τραγική εξέλιξη στο Μεσολόγγι ,βρέθηκε η σορός του Μπάμπη


Η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια, όπου έχει οδηγηθεί για να απολογηθεί ο κρεοπώλης – ο οποίος έχει συλληφθεί – και φαίνεται πως έλαβαν τηλεφώνημα με τα νέα από το σημείο των ερευνών.

Βρέθηκε η σορός του Μπάμπη Κούτσικου, σύμφωνα με την οικογένειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες από την οικογένεια του 31χρονου, ο Μπάμπης βρέθηκε νεκρός στην περιοχή Ευαγγελίστρια.

Το χρονικό της εξαφάνισης
Ο Μπάμπης Κούτσικος εξαφανίστηκε στις 4 Ιανουαρίου. Ο άντρας πήρε στις 20:20 τον νεαρό από το σπίτι του και τον άφησε 10 λεπτά αργότερα στη διασταύρωση των ΤΕΙ, στην παλιά εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων. Ωστόσο, επέστρεψε στο σπίτι του μία ώρα μετά, στις 21:30 το βράδυ, αν και πρόκειται για μία απόσταση μόλις 7 λεπτών.

Το κενό αυτής της μιας ώρας, τον έβαλε στο μικροσκόπιο των αστυνομικών, που ερευνούν την υπόθεση. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κενά και ασάφειες στα όσα έχει υποστηρίξει ο 50χρονος για το χρονικό αυτό διάστημα, ενώ οι κάμερες έχουν πιάσει το όχημά του να κινείται προς το Μεσολόγγι και όχι προς τον Άγιο Θωμά, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Φέρεται, λοιπόν, να κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ο 50χρονος προσήχθη την Πέμπτη στο δικαστικό μέγαρο Μεσολογγίου, ώστε να απολογηθεί για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, ενώ έλαβε προθεσμία για σήμερα Δευτέρα. Νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ. είχει προχωρήσει στη σύλληψή του, σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτή Μεσολογγίου.

Ο κρεοπώλης απολογείται από τις 12:00 της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου και πριν ολοκληρωθεί η απολογία του, υπήρξε η εξέλιξη με την εύρεση της σορού του 31χρονου Μπάμπη..dnews.gr

Το άρθρο Τραγική εξέλιξη στο Μεσολόγγι ,βρέθηκε η σορός του Μπάμπη εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.