Το 1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε Αστακό και Μύτικα

1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος
Ένα όραμα (μια ιδέα) από φίλους μοτοσικλετιστές. Πριν από μερικά χρόνια έγινε η αφορμή να ξεκινήσει κάτι διαφορετικό, με σκοπό να συγκεντρώνει μοτοπαρέες και ανεξάρτητους αναβάτες από κάθε περιοχή της Ελλάδας, σε μια προσπάθεια με σκοπό την μεταξύ μας γνωριμία αλληλέγγυα συνύπαρξη των ομάδων μας (μοτοπαρεών).

Το 1ο Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος (ΦΕ.ΜΟΤ.ΕΛ) θα λάβει χώρα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 22-23-24 Ιουνίου 2024 στον ΑΣΤΑΚΟ και ΜΥΤΙΚΑ Αιτωλοακαρνανίας υπό την αιγίδα του Δήμου Ξηρόμερου και των τοπικών αρχών, με παροχές και την στήριξη τους στην εκδήλωση για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν θα υπάρχει καμία οικονομική συνεισφορά για την εκδήλωση από τους παρευρισκόμενους, ενώ θα υπάρχουν πολλά δώρα και εκπλήξεις. Καλεσμένες όλες οι μοτοπαρέες και οι ανεξάρτητοι μοτοσυκλετιστές σε ένα φεστιβάλ που θα καλύπτει όλα τα γούστα.

Με δύο εκδηλώσεις: Η πρώτη το Σάββατο 22/06 στην Παλιόβαρκα με λαϊκή και δημοτική βραδιά και η δεύτερη στον Αστακό την Κυριακή 23/06 με rock συναυλία.

Την Κυριακή το πρωί θα υπάρξει μικρή εκδρομή με σκάφος στο νησάκι του Καλάμου (με μικρό αντίτιμο) για μπάνιο, καφέ και φαγητό.

Το Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί την ημέρα Δευτέρα 24/06 με εκφώνηση όλων των μοτοπαρέων και των ανεξάρτητων μοτοσυκλετιστών. Θα ακολουθήσει βράβευση των παρευρισκομένων και των τοπικών αρχών.

Σκοπός της κίνησης αυτής είναι να καθιερωθεί το φεστιβάλ κάθε χρόνο, αναλαμβάνοντας την διοργάνωση άλλες μοτοπαρέες σε άλλα μέρη της Ελλάδος.