Το ταξίδι στα Κύθηρα θα σας μαγέψει!Γνωρίστε το νησί της απόλυτης χαλάρωσης και αξέχαστων διακοπών![φωτο]


Τα Κύθηρα είναι ένα μοναδικό νησί από πολλές πλευρές. Τα Χωριά των Κυθήρων, οι Παραλίες, τα Μουσεία, τα Μνημεία καθώς και τα Αξιοθέτα, τα Σπήλαια και τα Κάστρα των Κυθήρων είναι μερικά απο τα πολλά εκπληκτικά μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε!Υπάρχουν πολλοί τρόποι να έρθεις στα Κυθηρα. Αεροπλάνο από Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ή πλοίο από τον Πειραιά. Επίσης οδικώς μέχρι Γύθειο και Νεάπολη Λακωνίας και από εκεί πάλι με πλοίο. Αν έρχεσαι από Κρήτη θα βρεις το πλοίο στο Καστέλι Κισσάμου του νομού Χανίων.
BΠοιές είναι οι καλύτερες παραλίες στα Κύθηρα;
Το Καλαδί είναι ίσως η πιο γνωστή παραλία όμως στο TOP 5 είναι το Μελιδόνι και ο Χαλκός που βρίσκονται Νότια καθώς και η Φυρή Άμμος με την Κομπονάδα που έχουν Ανατολικό προσανατολισμό. Στα Κύθηρα θα βρείτε πολλές παραλίες και σίγουρα αξίζει να κάνετε μια βουτιά στην Κακία Λαγκάδα ή στη παραλία της Αγίας Πελαγίας καθώς και στο Καψάλι, στο Διακόφτι ή στον Αβλέμονα. Αν ψάχνεται κάτι με λίγο κόσμο μπορείτε να δοκιμάσετε την παραλία στο Καλάμι, στον Λιμνιώνα ή την παραλία της Παλαιόπολης που είναι και η μεγαλύτερη στο νησί. Τέλος αν δεν φυσάει δυτικός απολαύστε το ηλιοβασίλεμα με μια βουτιά στην παραλία του Λυκοδήμου.
BΠοιά είναι τα κυριότερα αξιοθέατα στα Κύθηρα;
Ο Φάρος Μουδαρίου, η βραχονησίδα Χύτρα, οι Νερόμυλοι στον Μυλοπόταμο και ο Καταρράκτης της Νεράιδας είναι τα κυριότερα αξιοθέατα στα Κύθηρα.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ























πηγες kythera.gr και σελιδα κυθηρα

Το άρθρο Το ταξίδι στα Κύθηρα θα σας μαγέψει!Γνωρίστε το νησί της απόλυτης χαλάρωσης και αξέχαστων διακοπών![φωτο] εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.