Το επίσημο έγγραφο στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συνέχιση της πράξης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου ως έχει.

Αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και το εντοπίσαμε, το επίσημο έγγραφο της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, για τη συνέχιση της πράξης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ξηρομέρου ως έχει.
Όλοι ως τηλεθεατές της ζωντανής μετάδοσης του Δημοτικού Συμβουλίου, ακούσαμε την εισήγηση του αρμόδιου Αντιδημάρχου αλλά και του Δημάρχου, να αναφέρουν με σαφήνεια ότι η απόφαση αφορά την συνέχιση της δράσης του Κέντρου Κοινότητας ως έχει, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα Fake News που κυκλοφόρησαν κάποιοι στο διαδίκτυο, για δημιουργία Κέντρων Ένταξης Μεταναστών και Ρομά.
Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να γράφουν δημόσια για υποδομές, για κτίρια, και να παρουσιάζουν το θέμα ως κάτι δεδομένο και τελειωμένο!!! Μάλιστα η βεβαιότητα τους ήταν τέτοια ώστε να γράφουν, σε ποια χωριά άραγε θα γίνουν οι εγκαταστάσεις και τι επιπτώσεις θα υπάρχουν!!! Μιλάμε για απίστευτα πράγματα…

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..