ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ! Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ


Ένα απόλυτα σημαντικό βίντεο, απόδειξη του τρόπου με τον οποίο κινούνται οι νεοναζιστικές δυνάμεις του Κιέβου, ανάρτησε η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα.

Περιγράφοντας την επιχείρηση εμποδισμού ενός κομβόι αμάχων να χρησιμοποιήσουν ανθρωπιστικό διάδρομο στη Βόρεια Ουκρανία, η ρωσική πρεσβεία αναφέρει τα εξής:

«Νότια προάστια του Τσερνίγκοφ.
Πλάνα δείχνουν πως Ουκρανοί εθνικιστές εμποδίζουν τη διέξοδο αμάχων μέσω ανθρωπιστικού διαδρόμου.
Εθνικιστές (ντυμένοι με μαύρες στολές) γυρίζουν τα αυτοκίνητα και τα επιστρέφουν στην πόλη. Οι ουκρανικές δυνάμεις μετατρέπουν τους αμάχους σε ομήρους και κρύβονται πίσω από τις πλάτες τους. Είναι η τακτική των τρομοκρατών!».

Παρατηρήστε πως δρουν σε ολιγάριθμες ομάδες ενόπλων (τάγματα), γυρνώντας δια της βίας πίσω τα οχήματα των Ουκρανών που ήθελαν να γλιτώσουν από τον πόλεμο.

Κατά τις ρωσικές καταγγελίες, αλλά και από τα όσα προτάσσει η λογική (και όχι τα όσα παράλογα και άσχετα ακούμε στα κανάλια), οι νεοναζί χρησιμοποιούν στις υπό ρωσική πολιορκία πόλεις χιλιάδες αμάχους ως “ανθρώπινες ασπίδες”:el.gr

Το άρθρο ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ! Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.