Το «έβαλε στα πόδια» ο Αγρινιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης από την γιορτή της ΠΑΝ.ΣΥ. (vid)

Από Αιτωλοακαρνανική γιορτή σε… εφιάλτη εξελίχθηκε η τολμηρή απόφαση κάποιων δεξιών στελεχών να παραβρεθούν στην κοπή πίτας της ΠΑΝ.ΣΥ. ανήμερα της υπογραφής του Προεδρικού Διατάγματος, για την θεσμοθέτηση της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας.

Ως γνωστόν ο πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Χολής είναι μέλος της Επιτροπής Αγώνα εναντίον της  θεσμοθέτησης ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας και ως εκ τούτου κατά τον σύντομο χαιρετισμό του εξαπέλυσε «μύδρους» κατά των εκπροσώπων της κυβέρνησης αλλά και των βουλευτών του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, πλην του ΚΚΕ, με αφορμή την επίσημη θεσμοθέτηση των ιχθυοκαλλιεργειών στην ακτογραμμή Αστακού – Μύτικα.

Ο άτυχος της βραδιάς ήταν ο Αγρινιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης ο οποίος δεν άντεξε τις επιθέσεις του Προέδρου και αποχώρησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. 

Επίσης, αισθητή ήταν η απουσία των τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, πλην του Κώστα Καραγκούνη που πέρασε προς το τέλος της βραδιάς. 

Τέλος, αποδέκτης των έντονων παραπόνων του κ. Χολή έγινε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Μαυρομμάτης.

 Δείτε τη δήλωση του Π. Χολή και στο 6:58′ την άβολη στιγμή της αποχώρησης του Ν. Παπαθανάση:

ΠΗΓΗ:iaitoloakarnania



0Shares

Το άρθρο Το «έβαλε στα πόδια» ο Αγρινιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης από την γιορτή της ΠΑΝ.ΣΥ. (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.