Τον Δήμο Ακτιου Βονιτσας , επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος

Τον Δήμο Ακτιου Βονιτσας , επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος , παρουσία της περιφερειακής ηγεσίας της Ελληνικής αστυνομίας και βουλευτών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος , και του γραμματέα στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ Βασίλη Φεύγα . Στην συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Άκτιου Βονιτσας στον δημαρχείο συζητήθηκαν τα προβλήματα αστυνόμευσης του δήμου ,και η αστυνόμευση του αεροδρόμιου του Ακτιου και θέματα πολιτικής προστασίας .

Ο κύριος Υφυπουργός ήταν ενήμερος για όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή και τόνισε την αγαστή συνεργασία μεταξύ της Δημοτικής αρχής και της Αστυνομίας για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών η οποία θα συνεχιστεί .

Ο Δήμαρχος ζήτησε την διαρκή αστυνομεύση της περιοχής, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφαλείας των δημοτών , λόγου αυξανόμενου τουρισμού και λόγου του αεροδρομίου που αποτελεί πύλη εισόδου , επίσης ζήτησε την δημιουργία τμήματος ασφαλείας ΤΑ Ακτιου Βονιτσας καθώς βρίσκεται σε απόσταση 70 χιλιομέτρων απο το Αγρίνιο .

Το άρθρο Τον Δήμο Ακτιου Βονιτσας , επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός προστασίας του πολίτη κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – Xiromeropress.gr.