Τα μηχανάκια της οργής.


Αναρτούμε ξανά ένα πολύ ωραίο κείμενο που μας έστειλε αναγνώστης του Blog μας από την Κανδήλα (δείτε εδώ) στις 7 Απριλίου του 2012. Αφορμή τα πολλά παράπονα που εκφράζουν πολλοί συνδημότες μας για τα μηχανάκια και γι αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην είσοδο του Μύτικα από τον νέο οικισμό της Παναγούλας, όπου όπως μας επισήμαναν, αργά το βράδυ μαζεύονται εκεί πολύ κάτοχοι με μηχανάκια αλλά και πολλά αυτοκίνητα με διαπασών μουσική και διοργανώνουν κόντρες.
Όλος ο νέος οικισμός την Παναγούλας στον Μύτικα σηκώνεται στο πόδι όπως μας επισήμαναν και έχουν ενημερώσει σχετικά το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, αλλά δεν βλέπουν καμία παρέμβαση.

—————————–

Γράφει ένας αναγνώστης.

Γράφω για ένα αναφερθώ σε ένα φαινόμενο που βλέποντας το με θλίβει και με στενοχωρεί αφάνταστα. Τώρα που ο καιρός έχει φτιάξει και πηγαίνουμε προς το καλοκαίρι παρατηρώ ότι στα χωριά μας πάρα πολλά μικρά ανήλικα παιδιά κυκλοφορούν με μηχανάκια. Μηχανάκια με κομμένες εξατμίσεις, κάποια πειραγμένα για να βγάζουν μεγάλη τελική ταχύτητα, χωρίς πινακίδες, με κομμένα φτερά, χωρίς φώτα και φλας κάποια, πιθανόν χωρίς άδεια και ασφάλεια και σίγουρα χωρίς δίπλωμα μιας και όπως προείπα μιλάμε για ανήλικα παιδιά.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..