Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης!

Ο Δημήτρης Λιγνάδης συνελήφθη λίγες ώρες μετά την εκούσια εμφάνισή του στη ΓΑΔΑ, καθώς τελικά εκδόθηκε ένταλμά σύλληψης σε βάρος του.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης φέρεται σύμφωνα με τον Alpha να συνελήφθη από την Αστυνομία, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος του.
Προσήλθε το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ

Νωρίτερα σήμερα ο Δημήτρης Λιγνάδης προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του επισκέφτηκε τον διοικητή ασφάλειας και ρωτήσαν εάν οι αστυνομικές υπηρεσίες αναζητούν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη βάσει εντάλματος σύλληψης.

Αφορμή για την παρουσία τους εκεί φαίνεται ότι ήταν τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι επίκειται ένταλμα σύλληψης.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο δικηγόρος του ζήτησαν και συναντήθηκαν με αξιωματικό της Ασφάλειας Αττικής, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει ένταλμα σύλληψης και στην συνέχεια αποχώρησαν, δηλώνοντας ότι είναι στην διάθεση των αρχών, αν χρειαστεί.

Μάλιστα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, άφησε στους αστυνομικούς την κάρτα του και τα τηλέφωνά του για την περίπτωση που τον αναζητήσουν.

Σε δήλωση του ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, είπε τα εξής: «Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται».

Μιλώντας αργότερα στο Πρώτο Θέμα ο ίδιος ο γνωστός σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι μετέβη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και πρόσθεσε: «Δεν είμαι στο σπίτι μου. Δεν είμαι στη ΓΑΔΑ. Είμαι σε ένα φιλικό σπίτι. Ξέρω τι υπάρχει από το πρωί. Η παραφιλολογία φτιάχνει ένα κλίμα πιεστικό πολλές φορές και δεν μπορώ να το συντηρήσω Μέχρι πρότινος έλεγαν ότι υπάρχουν εντάλματα και δεν υπάρχει τίποτα».
«Εδώ είμαι, δεν κρύβομαι»

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μιλώντας χθες στην Καθημερινή για τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι επίκειται να εκδοθεί ένταλμα για τη σύλληψή του δήλωσε: «Ας βγει, αν βγει εδώ είμαι δεν κρύβομαι».

«Δεν έχω κάτι στα χέρια μου, μόλις πάρω κάτι στα χέρια μου θα δω πως θα το αντιμετωπίσω», σημειώνει, συμπληρώνοντας πως θα κινηθεί βάσει των θεσμών.

Σχετικά με τις καταγγελίες που κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε – «όχι, όχι, δεν θέλω να σας πω αυτή τη στιγμή τίποτα, τόσο καιρό βλέπετε ότι δεν έχω εμφανιστεί χωρίς να κρύβομαι φυσικά, αλλά δεν έχω εμφανιστεί για να μιλήσω, δεν θέλω να μπω σε αυτό το πράγμα γιατί θα αδικήσω και τον εαυτό μου και μπορεί να αδικήσω και άλλους, και δεν θέλω»..dikaiologitika.gr

Το άρθρο Συνελήφθη ο Δημήτρης Λιγνάδης! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.