Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Δήμαρχο Αθηναίων,Κώστα Μπακογιάνννη.


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη στο Δημαρχιακό Μέγαρο Αθηνών είχε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης……

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων και αγαπημένο μου φίλο, Κώστα Μπακογιάννη βρεθήκαμε στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Αθήνας. 

Γι’ ακόμα μία φορά, η συνάντησή μας ήταν ουσιαστική και εποικοδομητική, καθώς υπάρχει μία εξαιρετική συνεργασία. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για θέματα που αφορούν την Αυτοδιοίκηση, την  ανάπτυξη του τουρισμού, για τα προγράμματα άντλησης χρηματοδοτήσεων, για έργα κοινωνικής στήριξης, καθώς και για τα μεγάλα έργα υποδομών που έχει ανάγκη ο τόπος μας ενώ ανταλλάξαμε και απόψεις για τις ευρύτερες προκλήσεις που έχουν μπροστά τους Αθήνα και Αιτωλοακαρνανία. 


Ως άνθρωποι που προερχόμαστε από την Αυτοδιοίκηση μας ενώνει ο κοινός στόχος για ανάπτυξη και  κοινωνική ευημερία. 


Όπως ο ίδιος τόνισε, είναι σίγουρος πως με την ανάδειξη και την πλήρη αξιοποίηση των σημαντικών συγκριτικών της πλεονεκτημάτων και του παραγωγικού της δυναμικού, η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να γίνει ένας πραγματικός επενδυτικός και τουριστικός προορισμός. 


Πιστεύουμε στις συνέργειες, πιστεύουμε στις συνεργασίες και είναι πολύ σημαντική και η δική του συνδρομή στην προσπάθεια αυτή και τον ευχαριστώ πολύ. 

Για να ανεβάσουμε μαζί την Αιτωλοακαρνανία ψηλά!

#ΑνεβάζουμεΤηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά