Συμπόρευση ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΥΡΟΥ με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΧΡΗΣΤΟ ΛΥΡΟ, από το Αιτωλικό, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει……

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου
Είμαι ένας επαγγελματίας αγρότης από το Αιτωλικό, που ασχολούμαι κυρίως με την παραγωγή ελαιών Καλαμών, ενός μοναδικού εξαγώγιμου προϊόντος, που δυστυχώς έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του και εμείς βρισκόμαστε στα όρια της επιβίωσης.

Στις φωνές μας για να καλυφθεί τουλάχιστον το κόστος παραγωγής, με ένα ελάχιστο κέρδος για την αξιοπρεπή μας επιβίωση, η Δημοτική Αρχή αδιαφορεί παντελώς, αν και πρώτη αυτή θα έπρεπε να πάρει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του προβλήματος και την λήψη μέτρων προστασίας μας. Η συνεχιζόμενη αυτή κατάσταση οδηγεί σε οικονομική καταστροφή όλους τους παραγωγούς.

Για την λύση αυτών των μεγάλων προβλημάτων χρειάζονται άνθρωποι ικανοί και δυναμικοί, που να γνωρίζουν τα θέματα, και να μπορούν να δώσουν αποτελεσματικά λύσεις.

Ο Θανάσης Λύρος είναι γνωστός ως Γεωπόνος και Δικηγόρος και γνωρίζει πολύ καλά όλα αυτά τα προβλήματα.

Είμαι σίγουρος πως από τη θέση του Δημάρχου θα μας βοηθήσει όλους να δούμε καλύτερες μέρες και τα παιδιά μας να μην εγκαταλείπουν τον τόπο τους. Έχει τον τρόπο και τις ικανότητες να το κάνει.

Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμά του να συνεργαστώ μαζί του και με τις μικρές μου δυνάμεις θα συμβάλω και εγώ στο να πάει ο Δήμος μας μπροστά. Όσοι συνδημότες μου δεν τον γνωρίζουν τους καλώ να έρθουν σε επαφή μαζί του, να ενημερωθούν και να αποφασίσουν.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΥΡΟΣ

Επαγγελματίας αγρότης