Συγκλονιστική προφητεία Αγίου Παΐσιου και Αγίου Κοσμά Αιτωλού: «Η Ελλάδα θα υποφέρει πολλά με την Τουρκία και μια μεγάλη ασθένεια»!


Τη στιγμή, που η Ελλάδα παλεύει σε «διπλό» μέτωπο, μια συγκλονιστική προφητεία έρχεται από τον Άγιο Παΐσιο και τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, οι οποίοι είχαν μιλήσει τόσο για τις δυσκολίες με την Τουρκία, η οποία στέλνει μετανάστες ως μέτρο πίεσης στα σύνορα στον Έβρο, όσο και για την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τον κορωνοϊό, που θερίζει τον κόσμο.Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο αγιος Παΐσιος, «την Ελλάδα την περιμένουν πολλά», με την προφητεία του να επιβεβαιώνεται κάθε ημέρα και περισσότερο!
Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει παγκόσμιος» είχε πει χαρακτηριστικά αφήνοντας ωστόσο μια χαραμάδα φωτός για το μέλλον της πατρίδας μας! «Η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!» είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο γέροντας επικαλούμενος μάλιστα προηγούμενες προφητείες του Κοσμά του Αιτωλού.

«Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβει από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν» έλεγε ο άγιος Παΐσιος επαναλαμβάνοντας τα λόγια του Πατροκοσμά, ενώ θέλοντας να εμψυχώσει τους Ελληνες σε ενδεχόμενη όξυνση του κλίματος με την τουρκική πλευρά τόνιζε ότι ο Θεός θα είναι με το μέρος μας! Μάλιστα είχε προφητεύσει και τις τουρκικές προκλήσεις στα θαλάσσια σύνορα της Ελλάδας.

«Ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα Εξαμίλια, διότι τα Εξαμίλια δεν είναι ούτε χωριά ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας» εξηγούσε ο γέροντας Παΐσιος.

«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φτάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά αυτό δεν θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού» έλεγε τονίζοντας ότι «το Εξαμίλι θα είναι η αρχή του τέλους…».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις προφητείες των δύο ορθόδοξων μοναχών που ανακηρύχθηκαν άγιοι της Εκκλησίας μας, θα ακολουθήσει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

«Στην αρχή οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους» αναφέρει ο Αγιορείτης μοναχός.

Εξίσου συγκλονιστικές όμως είναι και οι προφητείες τους για τις σύγχρονες ασθένειες που θερίζουν μεγάλα τμήματα του παγκόσμιου πληθυσμού! «Σήμερον, αύριον περιμένωμεν θανατικάς ασθενείας μεγάλας, οπού να μη προφθάσωμεν οι ζωντανοί να θάπτομεν τους αποθαμένους» έλεγε ο Κοσμάς ο Αιτωλός και η γρίπη αλλά και η έξαρση του κορονοϊού σε Κίνα αλλά και Ευρώπη επιβεβαιώνουν τις δυσοίωνες προβλέψεις του…

Athensmagazine.gr:

Το άρθρο Συγκλονιστική προφητεία Αγίου Παΐσιου και Αγίου Κοσμά Αιτωλού: «Η Ελλάδα θα υποφέρει πολλά με την Τουρκία και μια μεγάλη ασθένεια»! εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.