Στο σφυρί η νησίδα «Μάκρη» στο Ιόνιο. Εκποιείται στις 20 Ιουλίου με τιμή πρώτης εκκίνησης τα 3,8 εκατ. – Γιατί δεν αγοράζονται ιδιωτικά νησιά στην Ελλάδα.

Η «Μάκρη» έχει συνολική έκταση ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου και είναι από τα πιο εμβληματικά ακίνητα του χαρτοφυλακίου με μη εξυπηρετούμενα εταιρικά δάνεια Amoeba της Πειραιώς. Προτού κατασχεθεί, ανήκε στην υπό εκκαθάριση τουριστική εταιρεία Argo, με έδρα τη Χίο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Στέφανο Λιόβαρο.
Του Δημήτρη Δελεβέγκου.
19.02.2022 • 13:29
Τον προσεχή Ιούλιο θα φανεί εάν η ιδιωτική νησίδα «Μάκρη» στο σύμπλεγμα των Εχινάδων του Ιονίου θα καταφέρει να ανατρέψει το προδιαγεγραμμένο άγονο τέλος αντίστοιχων εγχειρημάτων και να πωληθεί, αυτή τη φορά μέσω πλειστηριασμού. Η «Μάκρη», που έχει συνολική έκταση ενός τετραγωνικού χιλιομέτρου, αλλά η αξιοποιήσιμη επιφάνειά της δεν είναι μεγαλύτερη από 881,2 χιλ. τ.μ., έχει προγραμματιστεί να εκποιηθεί ηλεκτρονικά στις 20 Ιουλίου με τιμή πρώτης εκκίνησης το ποσό των 3,8 εκατ. ευρώ. Αποτελεί ίσως ένα από τα πιο εμβληματικά ακίνητα του χαρτοφυλακίου με μη εξυπηρετούμενα εταιρικά δάνεια Amoeba της Τράπεζας Πειραιώς. Προτού κατασχεθεί, ανήκε στην υπό εκκαθάριση τουριστική εταιρεία Argo, με έδρα την Χίο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Στέφανο Λιόβαρο.

Διαβάστε παρακάτω την συνέχεια …..