Στο Μεσολόγγι αύριο ο Τσίπρας

Στο Μεσολόγγι θα βρεθεί αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας. Η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού θα έχει επίκεντρο τα θέματα της αλιείας.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα επισκεφθεί στις 11.00 το πανεπιστημιακό τμήμα  Ζωικής Παραγωγής Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών , στη συνέχεια θα καταθέσει στεφάνι στον Κήπο των Ηρώων και θα ξεναγηθεί στον χώρο ενώ ακολούθως σε κεντρικό σημείο της πόλης θα συνομιλήσει με στελέχη και πολίτες.
Θα ακολουθήσει συνάντηση στο Διβάρι της Κλείσοβας με τους αλιείς της ευρύτερης περιοχής και θα συνομιλήσει μαζί τους για τα θέματα του κλάδου.
Σύμφωνα εξάλλου με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίο,υ ο κ.Τσίπρας θεώρησε επιβεβλημένο γνωρίζοντας τα προβλήματα της περιοχής να διαθέσει χρόνο από το πρόγραμμα του ώστε να συναντήσει και να συνομιλήσει με τους ελαιοπαραγωγούς της ελιάς Καλαμών για το μείζον θέμα που έχει προκύψει και μαστίζει την περιοχή. Για το λόγο αυτο στις 14:00 προγραμματίζεται συνάντηση με παραγωγούς βρώσιμης ελιάς στο Χαλίκι Αιτωλικού
Το πρόγραμμα της επίσκεψης:
11:00 Επίσκεψη στο Τμήμα Ζωικής Παραγωγής, Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών με έδρα το Μεσολόγγι.
11:45 Κατάθεση στεφάνου στον “Κήπο των Ηρώων”.
12:30 Συνάντηση με αλιείς του νομού Αιτωλοακαρνανίας στα Διβάρια της Κλείσοβας.
14:00 Συνάντηση με παραγωγούς βρώσιμης ελιάς στο Χαλίκι Αιτωλικού.

Άρθρο από:https://xiromeritis.blogspot.com/