Στο Αυτί της Σφίγγας Βρίσκεται ο Μηχανισμός για να Ανοίξει και η Ανθρώπινη Ζωή θα Αλλάξει

Μία ακόμη έκπληξη έρχεται να προστεθεί στο μυστήριο της Αιγυπτιακή Σφίγγας! Μπορεί να έχετε ακούσει αμέτρητες ιστορίες από παιδιά που ισχυρίζονται ότι έρχονται σε επαφή με όντα σε άλλους πλανήτες. Αλλά σίγουρα δεν έχετε ακούσει ποτέ για μικρά παιδιά που ισχυρίζονται κάτι σαν κι αυτό που θα ακολουθήσει…

Ετοιμαστείτε να συναντήσετε την περίεργη περίπτωση του Boriska Kipriyanovich, του αγοριού από την Ρωσία, που ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται ότι έζησε στον Άρη σε μια από τις προηγούμενες ζωές του και που στοιχειώνει τους επιστήμονες με τις γνώσεις του για το Σύμπαν.

Ο Μπόρισκα ή ο Μικρός Μπόρις, όπως τον φωνάζουν, είναι τώρα πια 20 ετών, και έχει κερδίσει την φήμη του ως το παιδί που άρχισε να λέει στον κόσμο τις εμπειρίες του από το παρελθόν για την αρχαία χαμένη ήπειρο της Λεμουρίας και για το πεπρωμένο του πολιτισμού του Άρη.

Ο ίδιος έχει πει ότι ήταν πιλότος στην αρχαία Αίγυπτο, ότι οι κάτοικοι του Άρη, είχαν δεσμούς με τον τότε κόσμο της Αιγύπτου. Εκείνο, όμως που έκανε εντύπωση ανάμεσα σε άλλα που έχει πει, σύμφωνα με την express.co.uk είναι ότι υπάρχει ένας μηχανισμός που ξεκλειδώνει τα μυστικά της Σφίγγας της Αιγύπτου.

Για την ακρίβεια, είπε: «Η ανθρώπινη ζωή θα αλλάξει όταν ανοίξει η Σφίγγα. Έχει έναν μηχανισμό ανοίγματος κάπου πίσω από το αυτί. Δεν θυμάμαι ακριβώς πού».

Αν πράγματι αληθεύουν όλα αυτά που ισχυρίζεται ο Μικρός Μπόρις από την Ρωσία, το «παιδί μεγαλοφυία», ποιό μπορεί να είναι το «κλειδί» και τι μπορεί να είναι εκείνο που όταν φανερωθεί θα αλλάξει την ζωή των ανθρώπων στην Γη και ενδεχομένως πέρα από αυτήν;…

Russian ‘genius child’ says Egyptian Sphinx holds life changing key to Life beyond Earth

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

Secret Chamber Behind Sphinx’s Ear?

The “Indigo Child” Who Came From Mars

diadrastika

Το άρθρο Στο Αυτί της Σφίγγας Βρίσκεται ο Μηχανισμός για να Ανοίξει και η Ανθρώπινη Ζωή θα Αλλάξει εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.