Στον εισαγγελέα ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ως ύποπτος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας κάλεσε τον γνωστό κωμικό ηθοποιό, Πέτρο Φιλιππίδη, την ερχόμενη εβδομάδα, για να δώσει εξηγήσεις, μετά από καταγγελίες τριών γυναικών για βιασμό και απόπειρες βιασμού.

Ο εν λόγω πρωταγωνιστής θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα, Κώστα Σπυρόπουλου, μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν σε βάρος του, από τρεις γυναίκες οι οποίες κατέθεσαν, περιγράφοντας πως τους επιτέθηκε σεξουαλικά, εκμεταλλευόμενος τη θέση του.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός καλείται να δώσει εξηγήσεις, μία πράξη βιασμού η οποία χρονολογείται το 2008 και δύο πράξεις απόπειρας βιασμού, οι οποίες χρονολογούνται το 2010 και το 2014.

Και οι τρεις γυναίκες –σύμφωνα με πληροφορίες- φαίνεται να έχουν ασχοληθεί με το χώρο της υποκριτικής και αναζητούσαν εργασία τη στιγμή που τελέσθηκαν όσα τον καταγγέλλουν.

Μία καταγγέλλουσα φέρεται να έχει περιγράψει ότι το 2010 βρέθηκε στο καμαρίνι του προκειμένου να της εξηγήσει λεπτομέρειες για ένα ρόλο ενώ εκείνος, όπως καταγγέλλει της επιτέθηκε ρίχνοντάς την στον καναπέ επιχειρώντας να τη βιάσει. Το θύμα πάλεψε για αρκετή ώρα με τον ηθοποιό και τελικά κατάφερε να ξεφύγει.

Άλλη καταγγέλλουσα έχει καταθέσει πως το 2014 δέχθηκε σεξουαλική επίθεση μέσα στο αυτοκίνητο του ηθοποιού ενώ η τρίτη φέρεται να έχει περιγράψει στην κατάθεσή της ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2008 από τον πρωταγωνιστή μέσα στο θέατρο, την εποχή που ζητούσε εργασία..dikaiologitika.gr/

Το άρθρο Στον εισαγγελέα ο ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ως ύποπτος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.