Στην Πλαγιά την Παρασκευή 21 Ιουλίου και στην Πάλαιρο στις 23 Ιουλίου η Μουσική Παράσταση με το έργο «Ο ΤΡΕΛΟΣ» του Χαλίλ Γκιμπράν – με είσοδο ελεύθερη

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στα πλαίσια των φετινών πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαιρινά Ραντεβού Δήμου Ακτίου Βόνιτσας / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023» διοργανώνει Μουσική Παράσταση με Λόγο με το έργο «Ο ΤΡΕΛΟΣ» του Χαλίλ Γκιμπράν που σκηνοθετεί και αφηγείται ο Πλαγιώτης ηθοποιός Δημήτρης Βερύκιος .

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν με είσοδο ελεύθερη στις κάτωθι περιοχές :

  • Στην Πλαγιά την Παρασκευή 21 Ιουλίου στις 21.00 στο ανοιχτό θέατρο Πλαγιά στην θέση Μύλος
  • Στην Πάλαιρο την Κυριακή 23 Ιουλίου στις 21.00 στο Λιμάνι Παλαίρου Θέση (Ρεμπελαίικα)

Να τονίσουμε ότι στην Πάλαιρο η μουσική παράσταση με λόγο με το έργο «Ο ΤΡΕΛΟΣ» είναι σε συνδιοργάνωση με τον Εικαστικό Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαίρου «ΧΡΩΜΑΤΑ» και την δραστήρια σε καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις Εικαστικό Σπυριδούλα Ζερβούλη

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΕΡΥΚΙΟΣ σκηνοθετεί και αφηγείται αποσπάσματα από το έργο «ο Τρελός» του διάσημου λογοτέχνη, ποιητή, ζωγράφου και κορυφαίου μύστη Χαλίλ Γκιμπράν.
Ένας άνθρωπος με αφορμή τα γενέθλια του, αναθυμάται πώς απελευθερώθηκε απ’ τις 7 μάσκες και τους 7 εαυτούς του κι έγινε «τρελός» και στοχάζεται πάνω στο αληθινό νόημα της ζωής.
Γλυκόπικρες καταθέσεις ψυχής συνοδεύονται από πασίγνωστα κι αγαπημένα τραγούδια και τις συμπληρώνουν, με τρόπο που, φτάνουν στις ψυχές των ανθρώπων αντανακλώντας τις ανησυχίες, τα όνειρα, τις επιθυμίες, τις πίκρες και τις χαρές τους , μα, πάνω απ’ όλα, τις ελπίδες τους.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΘΕΛΜΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ – Τραγούδι, κρουστά
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ – Ακορντεόν
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΚΑΡΗΣ – Κιθάρα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 120’
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΕΚ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ
&
ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΡΟΥ «ΧΡΩΜΑΤΑ»



0Shares

Το άρθρο Στην Πλαγιά την Παρασκευή 21 Ιουλίου και στην Πάλαιρο στις 23 Ιουλίου η Μουσική Παράσταση με το έργο «Ο ΤΡΕΛΟΣ» του Χαλίλ Γκιμπράν – με είσοδο ελεύθερη εμφανίστηκε πρώτα στο XIROMERO PRESS – XIROMEROPRESS.GR.