Σε τραγική κατάσταση η Γουριά Μεσολογγίου, καταγγέλλουν οι κάτοικοι!


Σε δεύτερη μοίρα βρίσκονται τα χωριά των Οινιάδων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή τη φορά, το χωριό Γουριά Μεσολογγίου του οποίου οι κάτοικοι καταγγέλλουν δημόσια την αδιαφορία της Περιφέρειας και του Δήμου.
Αρκετοί κάτοικοι εξέφρασαν την απόγνωση τους δημοσίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μερικοί εξ αυτών απέστειλαν φωτογραφικό υλικό στο agriniosite.gr για την τραγική κατάσταση που επικρατεί.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, πρόκειται για μια «ζούγκλα» που αποδεικνύεται ολοφάνερα ότι δεν υπάρχει καμία μέριμνα από την πλευρά τον αρμοδίων.
Πεζοδρόμια που είναι ούτως ή άλλως απροσπέλαστα λόγω των θεριεμένων χόρτων και θάμνων, τα οποία σε αρκετές περιπτώσεις «βγαίνουν» έως τον δρόμο και πολλές φορές ξεπερνούν το ύψος ενός ανθρώπου.
Μάλιστα αρκετοί σχολίαζαν την εγκατάλειψη του δρόμου και την αδυναμία να κυκλοφορήσει κανείς στο πεζοδρόμιο, ενώ έθεσαν και θέμα δημόσιας υγείας.
Παρόμοια κατάσταση και στο κοιμητήριο της περιοχής που αρκετοί αδυνατούν να το επισκεφθούν λόγω της τραγικής κατάστασης!



Άρθρο από:Xiromeritis.gr