Σε Πανελλήνιο βάθρο για μια ακόμη φορά ο Κένταυρος Αστακού

– ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ η ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα… 

– ΧΑΛΚΙΝΟΣ ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ Κωνσταντίνος
– 5η θέση οι: ΤΣΑΡΚΟΣ Κωνσταντίνος, ΚΑΫΜΕΝΑΚΗ Ιωάννα, ΧΑΡΙΖΙ Κεισι

ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΣΤΑΚΟΥ!!!

Σε Πανελλήνιο βάθρο για μια ακόμη φορά ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ. Δύο αθλητές του ανέβηκαν στο βάθρο των νικητών στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΎΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ “Γ. ΒΟΛΑΡΗΣ” το οποίο διεξήχθη την 1-3 Δεκεμβρίου 2023 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με συμμετοχή 1602 αθλητών από όλη την Ελλάδα.

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ κατέκτησε η αθλήτρια ΜΑΥΡΙΑΚΑ Παναγιώτα του Χρήστου και ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ Κωνσταντίνος του Παρασκευά. Ένα βήμα πριν την κατάκτηση μεταλλίου έφτασαν με νικηφόρους αγώνες οι αθλητές ΤΣΑΡΚΟΣ Κωνσταντίνος, ΚΑΥΜΕΝΆΚΗ Ιωάννα και ΧΑΡΙΖΙ Κεισι οι οποίοι κατέλαβαν την 5η θέση… Στον πρώτο αγώνα ηττήθηκαν οι ΒΟΥΡΤΣΑΣ Δήμος, ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ Δημήτριος, ΧΑΣΑΠΗ Ευαγγελίνα και ΣΚΟΥΦΗ Ιωάννα μετά από δυνατή αγωνιστική παρουσία. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κένταυρος συμμετείχε με ανανεωμένη ομάδα, αφού αρκετοί από τους αθλητές της αποστολής συμμετείχαν πρώτη φορά σε επίσημη διοργάνωση και κατάφεραν να ανταποκριθουν επάξια απέναντι στους έμπειρους αντιπάλους τους. 
Αναφέρουμε ότι τα έξοδα της αποστολής των αθλητών κάλυψε με ευγενική χορηγία η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλιεργειας (ΕΛΟΠΥ) η οποία ήταν αρωγός στην μεγάλη προσπάθεια των αθλητών να ανταποκριθούν στις ανάγκες του Πρωταθλητισμοί. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας και συγχαίρουμε τους αθλητές για την επιτυχία, την αγωνιστική τους παρουσία και απόδοση.

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ