Σε παιδική αγωνιστική συνάντηση Ταεκβοντο συμμετείχε ο Κένταυρος Αστακού

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΑΥΡΟ!!!

Σε παιδική αγωνιστική συνάντηση Ταεκβοντο συμμετείχε ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ την 5 Ιουνίου 2022 η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κοζάνης, και διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Σύλλογος ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ.
Οι μικροί αθλητές του Κενταύρου (γεν τα έτη 2009, 2010 και 2011) δοκίμασαν τις δυνάμεις τους πραγματοποιώντας τα πρώτα αγωνιστικά τους βήματα τα οποία συνδύασαν με δυναμική εμφάνιση, σε ένα όμορφο περιβάλλον χωρίς νικητές και ηττημένους στο οποίο κυριαρχούσαν ο σεβασμός, η άμιλλα και προπάντων τα παιδικά χαμόγελα..!!
Οι αθλητές αποκόμισαν τα μέγιστα από την διήμερη παραμονή τους στην Κοζάνη, αφού εκτός από την αγωνιστική κατεύθυνση, η αποστολή είχε και ψυχαγωγικό χαρακτήρα..
Ευχαριστούμε την αθλητική οικογένεια της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης για την πρόσκληση Και την φιλοξενία, και δίνουμε τα συγχαρητήρια για την άψογη από κάθε πλευρά εκδήλωση.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την αγωνιστικότητα, την αγάπη τους για το άθλημα και την δυναμική τους εμφάνιση.
Ευχαριστούμε τους γονείς για την στήριξη και την εμπιστοσύνη..!!
Επόμενος αγωνιστικός σταθμός για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου με την ευγενική στήριξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΏΝ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ (ΕΛΟΠΥ) η οποία θα καλύψει τα έξοδα της Αποστολής, θα βρεθούμε στην πόλη της Χαλκίδας συμμετέχοντας στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΚΩΝ/ΝΟΣ ΘΩΜΑΙΔΗΣ). Με σκοπό πανελλήνια Διάκριση..!!
Σας ευχαριστούμε…
(κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)